3-OSAINEN CALIFORNIA EXOTICSIN EREKTIORENKAIDEN SARJA

SKU
SE-1407-09-2
Paranna eroottista aistillista tyytyväisyyttäsi ja suorituskykyäsi tyylikkäällä ja huomaamattomalla 3-osaisella erektiorenkaiden setillä. 
Erektiota edistävien venyvien ja pehmeiden erektiorenkaiden kolmikko on helppokäyttöinen, mukava käyttää ja sopii välittömään kiihottumisen stimulaatioon ja tyydytyksen laajentamiseen. Joustavat kumiset renkaat toimitetaan kolmessa eri koossa ja ne on suunniteltu maksimoimaan intiimit, aistilliset kohtaamiset. 
Joustavat erektiorenkaiden sarja koostuvat kolmesta yksittäisestä erektiorenkaasta, jotka on valmistettu pehmeästä ja sileästä kumista ja jotka liukuvat mukavasti erektion peniksen yli stimulaatiotuen saamiseksi intiimin leikin aikana. 
Lisääntynyt herkkyys ja pitkäaikainen orgasminen ekstaasia on suositeltavaa, että käytät tämän seksilelun kanssa laadukasta liukuvoidetta. 
Käytä monipuolisia erektion parantajia suorituskyvyn ylläpitämiseen ja tyytyväisyyteen. Tehosterenkaat sopivat ihanteellisesti spontaaniin itsensä tyydyttämiseen ja aistillisten parien leikkimiseen. 
Erektiorenkaat sopivat ensikertalaisille ja kokeneille käyttäjille, ja niitä voidaan käyttää kaikkien seksilelujesi kanssa. 
Valitse haluamasi joustava rengaskoko ja valmistaudu rajoittamattomiin kiehtoviin tuntemuksiin ja mieleenpainuviin räjähdyksiin. 
Suurenna aistilliset kokemuksesi erektiorengassetillä. 
Puhdista erektiorenkaat ennen ja jokaisen käytön jälkeen seskilelujen puhdistusainesuihkeella tai pese lämpimällä saippuavedellä.
6,90 €
Varastossa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:3-OSAINEN CALIFORNIA EXOTICSIN EREKTIORENKAIDEN SARJA
More from CalExotics