Pitsinen chilirosen discomekko

SKU
CR-3144

Chilirosen diskominimekko, jossa on satiini ja pitsi, huokuu eleganssia ja ainutlaatuisuutta, tehden siitä täydellisen valinnan näyttääksesi romanttisen puolesi intiimeissä hetkissä tai tanssiessasi yöllä diskossa!

Valmistettu pehmeästä ja miellyttävästä materiaalista, ja siinä on kiehtovat värit - musta kontrastina syvälle purppuralle - tämä mekko varmasti herättää huomiota.

Muotoiltu rintaliivit tukevat ja korostavat rintakehää, joka on koristeltu herkällä mustalla pitsillä ja kimaltelevilla kristalleilla. Lisäksi mekossa on säädettävät olkaimet, jotka tarjoavat räätälöidyn istuvuuden.

Tämä Chilirosen diskominimekko, jossa yhdistyvät satiini ja pitsi, on täydellinen valinta herättämään kumppanisi huomion romanttisissa tilanteissa tai loistamaan yöelämässä! Sen miellyttävä materiaali ja kiehtovat värit, kuten musta ja syvä violetti, tekevät siitä erottuvan ja houkuttelevan.

Mekon muotoiltu rintaliivi tukee ja korostaa rintaa kauniisti, ja herkkä musta pitsi yhdessä kimaltelevien kristallien kanssa lisäävät sen viehätysvoimaa entisestään. Säädettävät olkaimet mahdollistavat istuvuuden säätämisen juuri sinulle sopivaksi.

Tämä mekko ei ainoastaan korosta kauneuttasi, vaan myös antaa sinulle itsevarmuutta tanssilattialla tai intiimissä ympäristössä. Se on täydellinen valinta luomaan unohtumattomia hetkiä ja tekemään vaikutus kumppaniisi.

19,90 € Normaalihinta 39,90 €
Varastossa

Elegantti satiininen Babydoll. 
Kiihottavan sileää ja ylellistä materiaalia.
Babydoll on rintaa tukevaa mallia. 

Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pitsinen chilirosen discomekko
More from Chilirose