CHILIROSEN PUNAISET SATIINIHANSIKKAAT

SKU
CR-3312

Chilirosen punaiset satiinikäsineet ovat elegantit, ylelliset ja erityisen pitkät (58 cm), pehmeät ja joustavat. Näissä käsineissä on yksi koko (S-L) ja ne ovat punaiset. Valmistettu materiaalista, jossa on 90% polyamidia ja 10% elastaania.

SEO-optimoidussa tuotekuvauksessa voisi todeta seuraavaa:

"Täydennä asukokonaisuuttasi Chilirosen punaisilla satiinikäsineillä, jotka ovat sekä elegantit että ylelliset. Näiden erityisen pitkien, pehmeiden ja joustavien käsineiden avulla luot vaikutuksen ja lisäät ripauksen glamouria mihin tahansa tilaisuuteen. Valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, nämä käsineet tarjoavat täydellisen istuvuuden ja mukavuuden. Sopii käytettäväksi niin arki- kuin juhlatilaisuuksissakin. Hanki omat punaiset satiinikäsineesi ja viimeistele tyylisi elegantisti ja tyylikkäästi."

Ideoita käsineiden käyttöön tai hyödyntämiseen:

  1. Illallinen romanttisesti: Yhdistä punaiset satiinikäsineet eleganttiin illallisasuun ja luo romanttinen tunnelma seuraavaan illalliseen kahden kesken.
  2. Teemajuhlat: Lisää ripaus väriä ja glamouria asuusi punaisten satiinikäsineiden avulla teemajuhliin tai naamiaisiin.
  3. Valokuvaukset: Hyödynnä käsineitä osana valokuvaussessiota luodaksesi dramaattisia ja tyylikkäitä kuvia.
  4. Hääjuhlat: Tyylikkäät satiinikäsineet ovat upea lisä hääasulle tai häävieraiden asuille, lisäten hienostuneisuutta ja tyylikkyyttä kokonaisuuteen.

Näiden käytännöllisten ja tyylikkäiden satiinikäsineiden avulla voit lisätä ripauksen luksusta ja eleganssia mihin tahansa asukokonaisuuteen tai tapahtumaan.

11,90 €
Varastossa

Punaiset seksikkäät satiinikäsineet.

Pitkät (58cm) ja ylelliset.
OneSize (S-L) Punaiset

Lisätietoja
BrandChilirose
VäriPunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CHILIROSEN PUNAISET SATIINIHANSIKKAAT
More from Chilirose