SATISFYER DOUBLE LOVE PARISKUNTAVIBRAATTORI

SKU
SDoubleLove

Double Love, ylellinen pariskuntavibraattorimme, yhdistää jännittävän pehmeän silikonin ja laadukkaan jalometallin. Koska lelu on yhdistetty sekä kätevään langattomaan kaukosäätimeen että korkean teknologian sovellukseemme, etäleikki on mahdollista ja mahdollisuudet ovat rajattomat!


Nauti raikkaudesta Satisfyer Double Lovella rakastellessasi! Kahdella moottorilla varustettu pariskuntavibraattori on U-muotoinen ja stimuloi molempia kumppaneita voimakkailla värinöillä. Kevyesti kaareva varsi työnnetään emättimeen, samalla stimuloiden sekä G-pistettä että penistä ja hellien samalla klitoriksen yläosaa. Ihoystävällinen silikoni on myös miellyttävän sileä pinnaltaan.


Satisfyer Double Love:n ulkonäkö on myös vaikuttava: kaksi osaa laadukkaasta aidosta metallista lisäävät ylellisyyttä rakasteluhetkiinne.
Satisfyer Double Love:a voidaan ohjata sekä mukana toimitettavalla radiokaukosäätimellä että ilmaisella Satisfyer Connect -sovelluksella. Sovelluksen avulla voit tutustua uusiin näkökulmiin seksielämässäsi: kaukosäätimen ohjaamisen lisäksi voit luoda omia värinäohjelmia ja käydä ääni- ja videokeskusteluja. Mitä vielä odotat? Koska pariskuntavibraattori on vedenkestävä (IPX7), se rikastuttaa seksielämääsi kuumilla värinöillä myös suihkussa ja kylvyssä. Jos pariskuntavibraattorin teho alkaa heikentyä, sen voi ladata uudelleen mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla.

49,90 €
Varastossa

Paino: 102,6 g
Korkeus: 42 mm
Pituus: 86 mm
Sopii: Naisille, pariskunnille
Leveys: 57 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: klitoris, emätin
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni
Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER DOUBLE LOVE PARISKUNTAVIBRAATTORI
More from Satisfyer