SATISFYER DUAL LOVE AIR PULSE VIBRAATTORI

SKU
SDualLove

Satisfyer Dual Love Air Pulse Vibrator ja saat tuplasti enemmän nautintoa!
Patentoitu Air Pulse ilmapulssiteknologia sekä erittäin voimakas värinämoottori tuottavat vähintään tuplasti enemmän nautintoa!

Uskomattoman voimakkaat peräkkäiset orgasmit jo minuuteissa.
Patentoitu Air Pulse paineaaltoteknologia.
Tehokkaat ja nautinnolliset värinät varressa.
Rajattomasti erilaisia värinöitä yhteensopivan Satisfyer Connect sovelluksen ansiosta.
Et voi muuta kuin vakuuttua sen ylellisyydestä.
Kun saat sen käteesi, vakuutut välittömästi sen ylivertaisesta laadusta. Pinta on kertakaikkisen ihastuttavan sileä ja muotoilu osuu täydellisesti käteen. Kaikki tuotteessa on ylellistä, paitsi yksi asia ja se on hinta. Tähän hintaan ei ole näin ylivoimaisen korkeaa laatua ollut aikaisemmin saatavilla.

Peräkkäiset ja uskomattoman voimakkaat orgasmit jo minuuteissa.
Satisfyer Dual Love tuottaa sinulle peräkkäiset, aivan käsittämättömän nautinnolliset orgasmit jo minuuteissa maailman edistyksellisimmän Air Pulse paineaaltoteknologian avulla. Se tuottaa klitoriksellesi uskomattoman nautinnollisia tuntemuksia ilman, että se edes fyysisesti koskee klitorikseesi. Tehokkaat paineaallot ovat tällä hetkellä täysin ylivertainen tapa tuottaa orgasmeja. Ilmaisen Satisfyer Connect sovelluksen avulla luot rajattomasti erilaisia ohjelmia. Luit täysin oikein, RAJATTOMASTI! Voit myös tehdä värinäohjelman myös lempibiisistäsi tai vaikka spotify soittolistastasi. Puhdasta nerokkuutta!

Alkaen 49,97 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
Satisfyer Dual Love on myös tehokas vibraattori.
Haluat tuntea maata järisyttävät värinät myös sisälläsi? Ei mitään ongelmaa, sillä sen varren sisälle on piilotettu yksi tämän hetken voimakkaimpia ja hiljaisimpia moottoreita. Silkinsileä pinta viimeistelee täydellisen nautinnollisen kokemuksen. Moottorissa valittavanasi on sellaisenaan 11 erilaista värinäohjelmaa, mutta luonnollisesti Satisfyer Connect sovelluksen avulla saat niitäkin täysin rajattomasti! Luit jälleen oikein: RAJATTOMASTI!

Markkinoiden parhaat materiaalit ja komponentit uskomattomaan hintaan
Satisfyer Dual Love on valmistettu todella laadukkaasta, lääketieteellisen tason 100% silikonista. Sen pinta on uskomattoman sileä ja ylellisen tuntuinen. Kaikki komponentit ovat vain parasta, mitä markkinoilta on saatavissa, joten voit olla täysin huoleton siitä nauttiessasi.

Hiljainen käyntiääni antaa sinun nauttia
Satisfyer Dual Love klitoriskiihotin ja vibraattori on käyntiääneltään todella hiljainen. Sinä voit voit siis keskittyä täysin omaan nautintoosi ilman, että sitä häiritään.

Ladattava akku säästää luontoa ja rahaa.
Satisfyer Dual Love toimii tehokkaalla ladattavalla akulla. Lataat sen täyteen ketteräsi mistä tahansa USB portista mukana tulevalla laitteeseen magneettisesti kiinnittyvällä latausjohdolla. Täydellä latauksella saat siitä jopa täyden tunnin nautintoa!

Yksi sovellus, loputtomat mahdollisuudet
Satisfyer Dual Love on täysin yhteensopiva ilmaisen Satisfyer Connect sovelluksen kanssa. Connect sovellus mahdollistaa sinulle täysin ainut laatuiset mahdollisuudet. Se on yhteensopiva Apple puhelimien, IPADien ja kellojen kanssa. Android puhelimet ja tabletit ovat luonnollisesti niin ikään yhteensopivia. Satisfyer Connect sovellus palkittiin arvostetuilla CES kulutuselektroniikkamessuilla Las Vegasissa. CES tuomaristo antoi erikoismaininnan erityisesti ohjelmoinnille, liiketunnistukselle ja mahdollisuudelle luoda uusi värinäohjelmia.

Sovelluksen tuomia ominaisuuksia seksileluihin:
Suunnittele omat värinäohjelmasi ja jaa ne muille nautiskelijoille ympäri maailman.
Muuta puhelimesi avulla äänet värinöiksi. Nauti siis vaikka lempimusiikkisi tahdissa!
Yhteensopiva esimerkiksi Spotify soittolistasi kanssa.
Voit ohjata myös muiden käyttäjien satisfyer seksileluja heidän ja sinun niin halutessasi.
Myös videochat yhteensopiva - Kuvittele kaikki sen tuomat mahdollisuudet.

Ominaisuudet ja mitat:
Täysin yhteensopiva Satisfyer Connect sovelluksen kanssa.
Materiaali: 100% silikoni ja ABS.
Vesitiivis.
Ladattava akku. 
Hiljainen käyntiääni.
Laadukkaat komponentit.
 
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER DUAL LOVE AIR PULSE VIBRAATTORI
More from Satisfyer