SATISFYER SARJAN PUETTAVA PIKKUHOUSUVIBRAATTORI KAUKO-OHJAIMELLA

SKU
4003344

Kätevän magneetin ansiosta Little Secret voidaan kiinnittää mukavasti alusvaatteisiin ja stimuloida siten klitorista huomaamattomasti voimakkaalla värinällä. Silikonilelua voi ohjata sekä sovelluksen että mukana toimitettavan kaukosäätimen avulla.
Satisfyer Little Secret on todellinen arkipäivän sankari: tätä klitoriksen stimulaattoria kiinnitetään alushousuihin magneettisella klipsillä, mikä tekee siitä täydellisen nautinnolliseen stimulaatioon poissa kotoa ollessa. Pikkuhousuvibraattori on tyylikkään musta kultaisilla yksityiskohdilla, ja sen ergonominen muotoilu asettuu suoraan klitorikselle. Tehokkaat, mutta silti hiljaiset värinät tekevät Little Secretistä täysin huomaamattoman. Lisäksi sen ihanan sileä pinta on valmistettu kehon turvallisesta silikonista, joka takaavat pehmeän kokemuksen muutamalla pisaralla liukuvoidetta. Vaikka ympäristö olisi kostea, kuten suihkussa tai kylvyssä, nautinto Little Secretin kanssa ei tarvitse loppua, sillä se on vedenkestävä (IPX7) malli.
Satisfyer Little Secretia voi ohjata sekä mukana toimitettavan kaukosäätimen että ilmaisen Satisfyer Connect -sovelluksen avulla, joka on saatavilla sekä Apple- että Android-puhelimille. Näin voit käyttää Little Secretia huomaamattomasti arkipäivinä tai antaa ohjauksen kumppanillesi. Satisfyer Connect -sovelluksen avulla voit myös tutkia uusia nautinnon maailmoja. Luo omia värinäohjelmia ympäröivien äänien tai lempimusiikin perusteella.
Little Secretissa on ladattavat akut, jotka voidaan ladata helposti mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla.

49,90 €
Varastossa

Väri musta
Sopii: Naisille
Pituus: 85,7 mm
Paino: 53,5 g
Leveys: 39 mm
Korkeus: 30,4 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: Klitoris
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni
Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriMusta
Paketin koko1 pc
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER SARJAN PUETTAVA PIKKUHOUSUVIBRAATTORI KAUKO-OHJAIMELLA
More from Satisfyer