SATISFYER LOLLI-PLUG 2 - MIELLYTTÄVÄ ANAALISTIMULAATTORI

SKU
lolliplug2

Satisfyer Lolli-Plug 2: Värisevä anaalitappi
Nauti aistikkaasta anaali- ja eturauhashieronnasta Satisfyer Lolli-Plug 2:n avulla: tämän pyöreän anaalivibraattorin pinta on liukasta ja sileää, ihoystävällistä silikonia, ja on tarkoitettu sekä miehille että naisille. Laitteen 12 värinäohjelmaa ja 2 moottoria ovat valittavissa intuitiivisen käyttöpaneelin avulla.

Mitä muita etuja anaalivibraattori tarjoaa?
Lolli-Plug 2 on vesitiivis (IPX7), joten voit ottaa sen mukaasi suihkuun tai kylpyyn. Lisäksi se on helppo puhdistaa lämpimällä ja miedolla saippuavedellä. Jotta käyttö olisi helpompaa, tässä anaalivibraattorissa on leveä kanta, josta voi pitää kiinni.
Jos Lolli-Plug 2:sta loppuu puhti, voit ladata sen integroidun akun mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla. Suosittelemme aina käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta peppuleikeissä. Satisfyer tarjoaa erilaisia liukuvoiteita, jotka tekevät kokemuksesta kitkattomamman.

Ei varastossa

Sen kaksi moottoria ja voimakkaat värähtelyt tekevät Lolli-Plug 2 -anaalivibraattorista kaikkien ehdottoman suosikin. Kuulamainen rakenne koostuu pehmeästä silikonista, ja se on suljettu leveällä alustalla turvallista käyttöä varten.

12 erilaista ja tehokasta värähtelyohjelmaa
2 voimakasta moottoria lähettää voimakkaita värähtelyrytmejä koko leluun
Sopii kaikille eri sukupuolille
 

  • Supertehokas, syvä värinä
  • Ihoystävällistä silikonia    
  • Vesitiivis (IPX7)
  • Helppo puhdistaa    
  • Kuiskauksen hiljainen toiminto
  • Litiumioniakku    
  • Sisältää USB-magneettilatauskaapelin
Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER LOLLI-PLUG 2 - MIELLYTTÄVÄ ANAALISTIMULAATTORI
More from Satisfyer