SATISFYER LOLLI-PLUG 2 - MIELLYTTÄVÄ ANAALISTIMULAATTORI

SKU
lolliplug2
Tuotetiedot :"Lolli Plug 2"
 
2 moottoria ja tehokkaat vibraatiot tekevät Lolli-Plug 2:sta ehdottoman katseenvangitsijan.
 
Pallorakenne on valmistettu pehmeästä silikonista ja se on suljettu leveästä pohjasta turvallisen käytön vuoksi.
 
Pituus 142mm.
 
Satisfyer Lolli-Plug 2: Moottoroitu anaalitappi ja eturauhasen stimulaattori sovellusohjauksella
 
Nauti aistillisesta pepun aukon ja eturauhasen hieronnasta Satisfyer Lolli-Plug 2:lla: Nousevalla pallomaisella rakenteella varustetussa pepun aukon vibraattorissa on silkkinen, sileä pinta vartaloystävällistä silikonia, ja se sopii erinomaisesti miehille ja naisille. Monipuolista ilontuottajaa voidaan ohjata intuitiivisen ohjauspaneelin tai Satisfyer Connect -sovelluksen kautta, joka on saatavilla ilmaiseksi Androidille, Applelle ja iOS:lle. Sovellus tarjoaa sinulle entistä enemmän leikkimahdollisuuksia: Satisfyer Connect -sovelluksella voit paitsi kauko-ohjata Lolli-Plug 2:ta, myös luoda omia värinäohjelmia Spotify-soittolistaasi tai ympäristön ääniin perustuen. Päästä uteliaisuutesi valloilleen!
 
Mitä muita hienoja ominaisuuksia peppuaukon vibraattorilla on?
 
Koska Lolli-Plug 2 on vedenpitävä (IPX7), se sopii myös suihkuun tai kylpyammeeseen - ja se voidaan puhdistaa helposti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Anaalivibraattorissa on leveä pohja, joka toimii myös kahvana, joten voit nauttia olostasi ilman, että se luistaa.

Jos Lolli-Plug 2 -laitteesi koskaan loppuu, voit ladata integroidut akut mukana tulevalla USB-latauskaapelilla. Suosittelemme aina vesipohjaisen voiteluaineen käyttöä takaoven toiminnassa. Satisfyerin liukuvoiteita on saatavana monenlaisina ja ne tarjoavat sujuvan käyttökokemuksen. Muista liukuvoidemerkeistä voidaan erikseen mainita Nr1Lube vesipohjainen liukuvoide.

Alkaen 29,90 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER LOLLI-PLUG 2 - MIELLYTTÄVÄ ANAALISTIMULAATTORI
More from Satisfyer