SATISFYER MEN LÄMPENEVÄ MASTURBAATTORI

SKU
9016372

Men Heat Vibration yhdistää aistillisen lämmitystoiminnon ja kiihottavat syvät värinät maksimoidakseen peniksen kärjen stimulaation ja tarjotakseen todella autenttisen nautintokokemuksen. Ihanteellinen kiihottumisen lisäämiseen ja kuumaan esileikkiin.
Satisfyer Men Heat Vibration täyttää toiveesi juuri silloin ja siellä, missä haluat sen! Tämä nykyaikaiselle miehelle suunniteltu värisevä masturbaattori, jossa on innovatiivinen lämmitystoiminto, muuttaa hetket itsesi kanssa hengästyttävän realistiseksi nautinnoksi. Nauti miellyttävästä lämmöstä tiiviissä intohimon tunnelissa ja anna itsesi viedä jopa 40 asteen räjähdysmäisiin huippuihin. Jännittävän lämmitystoiminnon ja kutkuttavien voimakkaiden värinöiden avulla se varmistaa stimulaation peniksen päähän.
Men Heat Vibration yhdistää maskuliinisen muotoilun ja helpon, intuitiivisen käytön - käynnistys-/sammutuspainikkeilla ja plus-/miinus-painikkeilla voit käyttää sitä kätevästi yhdellä kädellä, vaikka tilanne tulisi myrskyisäksi. Leveän aukon ansiosta masturbaattori voidaan pukea jopa lörpöttelemättömälle penikselle ja siten nopeuttaa kiihottumista nollasta sataan.
Upoudu täysin fantasiaan ja anna itsesi viedä nautinnon huipulle 11 värinätasolla.
Men Heat Vibration on vedenpitävä (IPX7) ja tarjoaa haluamasi lämmittävän ekstaasin myös suihkussa tai kylvyssä. Käytön jälkeen hellästä silikonista ja ABS-muovista valmistettu materiaali on helppo puhdistaa lämpimällä vedellä, saippualla ja desinfioivalla puhdistusaineella. Sisäänrakennetut akut voidaan ladata uudelleen mukana toimitettavalla USB-magneettilatauskaapelilla. Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

49,90 €
Varastossa

Väri musta
Paino: 193 g
Leveys: 78 mm
Korkeus: 140 mm
Sopii: Miehille
Pituus: 82,6 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: Penis
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER MEN LÄMPENEVÄ MASTURBAATTORI
More from Satisfyer