SATISFYER MEN NEUTRAALI LIUKUVOIDE

SKU
30508

Satisfyer Men Neutraali Liukuvoide: Yksinkertaisuuden Ylivoimaa

Satisfyer Men Neutraali Liukuvoide on suunniteltu tarjoamaan optimaalista liukuvuutta ja mukavuutta intiimeihin hetkiin ilman ylimääräisiä hajusteita, makuja tai öljyjä. Tämä 300 ml pakkauksessa oleva liukuvoide sopii erinomaisesti kaikille, jotka arvostavat yksinkertaisuutta ja tehokkuutta seksuaalisessa kanssakäymisessä – oli kyseessä sitten perinteinen seksi tai seksilelujen käyttö.

Kenelle Satisfyer Men Neutraali Liukuvoide on suunnattu?

  • Hajusteita ja Makuja Vältteleville: Neutraali koostumus takaa, että liukuvoide on miellyttävä käyttää ilman voimakkaita hajusteita tai makuja, jotka saattavat häiritä tai olla ei-toivottuja.
  • Seksilelujen Käyttäjille: Tämän liukuvoiteen vesipohjainen formulaatio on turvallinen käyttää kaikenlaisten seksilelujen kanssa, lisäten niiden nautinnollisuutta ja käyttömukavuutta.
  • Kondomien Kanssa: Öljytön ja rasvaton koostumus tekee tästä liukuvoiteesta yhteensopivan kaikenlaisten kondomien kanssa, varmistaen turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Öljytön ja Rasvaton: Takaa puhtaan ja miellyttävän käyttökokemuksen ilman tahmaista jälkitunnetta, mikä tekee puhdistuksesta helppoa ja nopeaa.
  • Laaja Yhteensopivuus: Sopii käytettäväksi kaikkien seksilelujen ja kondomien kanssa, tarjoten monipuolisen ratkaisun erilaisiin seksuaalisiin tilanteisiin.
  • Käytännöllinen Koko: 300 ml pakkauskoko takaa pitkäkestoisen käytön, jolloin liukuvoidetta on saatavilla aina tarvittaessa.

Satisfyer Men Neutraali Liukuvoide on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät korkealaatuista ja monipuolista liukuvoidetta ilman ylimääräisiä lisäaineita. Sen yksinkertainen, mutta tehokas koostumus takaa parannetun nautinnon ja mukavuuden intiimeissä hetkissä, olitpa sitten yksin tai kumppanin kanssa.

11,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER MEN NEUTRAALI LIUKUVOIDE