SATISFYER PRÊT-À-PORTER KLITORISKIIHOTIN

SKU
9016563

Satisfyer Prêt-à-porter: Ylellinen muotoilu ja henkeäsalpaava paineaaltostimulaatio
Satisfyer Prêt-à-porter erottuu tyylikkäällä muotoilullaan. Mattapintainen, silkkinen silikoni, aito nahka ja ruusukultaiset metalliosat eivät ole vain tyylikkäitä, vaan laitteen ergonomisen muotoilun ja hyvän tuntuman ansiosta se sopii mainiosti käteen ja hyväilee klitoristasi Satisfyerin henkeäsalpaavilla paineaalloilla.

Muita Satisfyer Prêt-à-porter -mallin etuja
Tyylikäs luksusmallistomme tyydytysväline erottuu massasta upealla ulkoasullaan ja monipuolisilla käyttötarkoituksillaan. Erittäin pehmeä silikonipää sulkeutuu klitoriksesi ympärillä ja hyväilee sitä erilaisten paineaalto- ja värinäohjelmien myötä. Kahden toisistaan erillään toimivan moottorin ansiosta voit valita Prêt-à-porter -mallin 11 paineaaltovoimakkuudesta ja 10 värinäohjelmasta mieleisesi yhdistelmän. Niinpä saatavillasi on lukuisia eri yhdistelmiä, jotka tuottavat äärimmäisen nautinnon ja himokkaan kliimaksin.
Prêt-à-porter on vesitiivis (IPX7), ja se tuottaa äärimmäisen kliimaksin sekä suihkussa että kylpyammeessa – korkealaatuisten materiaaliensa vuoksi tyydytysvälinettä ei pitäisi kuitenkaan pitää liian pitkään upotettuna. Hanki nyt itsellesi tyylikäs luksusmallistomme paineaaltovibraattori ja nauti hienoista materiaaleista ja henkeäsalpaavasta stimulaatiosta!

99,90 €
Varastossa

Tämä ylellinen helmi on suunniteltu arvokkaat yksityiskohdat mielessä pitäen. Laitteessa on materiaaleina esim. valkoista nahkaa, ruusukultaisia yksityiskohtia ja pehmeää lääketieteellisen tason silikonia, joten tuote tarjoaa hienostuneen kosketuksen kehittyneelle maullesi ja klitoriksen miellyttämiseen.

Valmistettu aidosta nahasta ja jalometalleista
Klitoriksen samanaikainen stimulaatio paineaaltojen ja värähtelyjen avulla
11 paineaallon voimakkuutta ja 10 värinäohjelmaa tarjoavat vaihtelua äärimmäiselle nautinnolle 
 

  • Paineaalto ja värinä klitorisstimulaatioon
  • 2 erikseen ohjattavaa moottoria    
  • Kuiskauksen hiljainen toiminto
  • Vesitiivis IPX7    
  • Ihoystävällistä silikoni
  • Helppo puhdistaa    
  • Litiumioniakku
  • Sisältää USB-magneettilatauskaapelin
Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriRuusun kultainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER PRÊT-À-PORTER KLITORISKIIHOTIN
More from Satisfyer