SATISFYER PREMIUM 2022 EROOTTINEN ADVENTTIKALENTERI

SKU
4051994

Tuotetiedot "Satisfyer Premium 2022 Erotic Advent Calendar"
Nauti eroottisesta joulun odotuksesta rajoitetun, ylellisen vuoden 2022 Satisfyer Premium -adventtikalenterin avulla. 24 viettelevää yllätystä, mukaan lukien Satisfyer ja Penthouse kohokohdat, odottavat sinua purkamaan ne. Täydellinen kaikille sinkuille ja pariskunnille, jotka haluavat hemmotella itseään. Kannattaa olla nopea ettei jää tänäkin jouluna ilman!

Rajoitettu erä sisältää:

  • 3x Satisfyer suosikki seksilelua.
  • Ripaus luksusta täydellisenä lahjana
  • 2x Penthouse bestseller-alusvaatteita
  • 4x Satisfyer-liukuvoiteet ja hierontaöljyt.
  • 24 luksusyllätystä seksuaalisen hyvinvoinnin laitteista, BDSM:stä, hieronnasta ja muista luokista
  • 1x upouusi Satisfyer App Device Highlight

VUODEN 2022 SATISFYER PREMIUM ADVENTTIKALENTERI ON EHKÄ ODOTETUIN JOULULAHJA TÄNÄKIN VUONNA

Tarjoushinta 149,99 € Normaalihinta 915,00 €
Ei varastossa

ADVENTTIKALENTERI SINKUILLE JA PAREILLE

Toiveisiisi on vastattu: Vuoden 2022 Satisfyer Joulukalenteri on täällä - rajoitettu erä kuten viime vuonna. Joten kannattaa olla nopea! Eroottinen joulukalenteri sisältää 24 aistillista yllätystä, ja se on täydellinen lisä eroottiseen joulun alkuun ja sopii niin sinkuille kuin pariskunnillekin. Seksikäs adventtikalenteri sisältää monia aiemmin paljastamattomia Satisfyerin kohokohtia – esityksen tähti on uusi, sovellusohjattu Satisfyer Pro 2. Voit ohjata sitä mistä päin maailmaa tahansa Internetin kautta käyttämällä Satisfyer Connect -sovellusta. Muita kohokohtia ovat Satisfyer Endless Fun, jota voidaan käyttää yli 33 eri tavalla ja joka tarjoaa maksimaalisen monipuolisuuden pelatessa, tai SF Masturbator Egg nopeaan hauskanpitoon tien päällä.

Tässä seksikkäässä adventtikalenterissa on myös kaksi viettelevää alusvaatteita: "No Taboo" ja "Body Search" menestyneeltä saksalaiselta Penthouse-brändiltä. Alusvaatteissa on kuuma muotoilu, paljastavia leikkauksia ja mukava istuvuus korkealaatuisten materiaalien ansiosta. Se pitää asiat lämpimänä jopa kylmimpinä öinä.

LISÄÄ YLLÄTYKSIÄ SATISFYERIN VUODEN 2022 PREMIUM EROOTTISESSA  JOULUKALENTERISSA

Tietysti laadukkaat voiteluaineet ja hierontaöljyt sisältyvät myös seksikkääseen adventtikalenteriin: pistelyhierontaan sinulla on kaksi Satisfyer-hierontaöljyä - Speculaas ja Winter Magic aistillisella tuoksulla. Satisfyer Orgasmigeeli on ihana lisää sileyttä rakastelun aikana, kun taas erityinen Anal Relax Fluid on ihanteellinen rikastus anaalileikille sen hieman turruttavan vaikutuksensa ansiosta.

Mutta siinä ei vielä kaikki: Seksuaalisen hyvinvoinnin laitteista, BDSM:stä, hieronnasta ja viettelystä on myös monia muita tuotteita. Täydellinen sinkuille ja pariskunnille, jotka haluavat aistillisen joulukauden!

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER PREMIUM 2022 EROOTTINEN ADVENTTIKALENTERI
More from Satisfyer