SATISFYER PRO 2 - NAISTEN SARJAORGASMILAITE

SKU
satisfyerpro2

VIHDOINKIN SE ON TÄÄLLÄ! VARMISTA OMASI JA TILAA SATISFYER 2 PRO JO TÄNÄÄN, SILLÄ VARASTO HUPENEE VAUHDILLA!Klitoriksesi paras ystävä Satisfyer Pro 2 toimittaa sinulle upeita, koko vartaloasi vavistuttavia peräkkäisiä orgasmeja koskematta klitorikseesi. Kuinka se voi olla edes mahdollista? Helposti, tarkasti kohdistettujen paineaaltojen ja imun avulla. Ja nyt se on mahdollista hintaan, jota on vaikea uskoa.

Satisfyer Pro 2 on todella tyylikäs täysin uuteen patentoituun teknologiaan perustuva huippuluokan klitoriskiihoitin, joka on valmistettu vain naisen ylivertaista nautintoa silmälläpitäen. Sen kuvankaunis muotoilu hivelee silmiä ja sen tyylikkään raikas väritys hakee vertaistaan. 

Satisfyer Pro 2 on todella helppokäyttöinen ja sen voimakkuus on uskomaton. Se kätkee sisäänsä todella voimakkaan, mutta erittäin hiljaisen moottorin. Moottorissa on 11 erilaista paineaaltoihin perustuvaa, ihanan nautinnollista värinohjelmaa, joita vaihdat helposti vain yhtä nappia painamalla. 

Satisfyer 2 Pro toimii luontoa ja rahojasi säästävällä ladattavalla akulla, jonka lataat kätevästi täyteen mistä tahansa USB portista mukana tulevan latausjohdon avulla. Satisfyer 2 Pro on myös täysin vesitiivis, joten se ei välitä lainkaan jos upotat sen veden alle. 

Satisfyer 2 Pro on valmistettu huippuluokan materiaaleista. Sen klitorishuppu on valmistettu 100% puhtaasta, lääketieteellisen tason silikonista. Satifyer 2 Pro on todella helppo puhdistaa, sillä irroitettavan klitorishupun saat helposti irti. Hupun voit pestä juoksevan veden alla. 

Satisfyer 2 Pro on juuri sitä mitä naiset haluavat: voimakkaampia orgasemeja, peräkkäisiä orgasmeja, nopeammin ja varmemmin. 

Älä siis odota enää hetkeäkään vaan tilaa omasi jo tänään.

Säästövinkki: 
Onhan sinulla jo liukuvoide ja klitorisgeeli? Mikäli ei, suosittelemme lämpimästi niiden käyttöä tämän tuotteen kanssa maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi. Tilaa tuotteet mukaan "tarjouspaketit" välilehdeltä ja säästät selvää rahaa.

  • Satisfyer 2 Pro antaa sinulle peräkkäisiä orgasemja jo minuuteissa.
  • Satisfyer 2 Pro perustuu patentoituuun paineaaltoteknikkaan, jossa ei klitorikseen ole tarvetta edes koskea.
  • Satisfyer 2 Pro on todella hiljainen.
  • Satisfyer 2 Pro kätkee sisäänsä 11 erilaista ihanaa orgasmiohjelmaa
  • Satisfyer 2 Pro suunniteltiin naisilta saadun palautteen perusteella.
  • Satisfyer 2 Pro on täysin vesitiivis.
  • Satisfyer 2 Pro tuottaa sinulle todella voimakkaita orgasmeja.
  • Satisfyer 2 Pro toimii ladattavalla akulla. Säästää luontoa ja rahojasi.
  • Satisfyer 2 Pro

 toimii jopa 2 tuntia yhdellä 4:n tunnin latauksella

 

Tarjoushinta 29,97 € Normaalihinta 89,90 €
Varastossa
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER PRO 2 - NAISTEN SARJAORGASMILAITE