Satisfyer pro 2+ vibration

SKU
9016525

"Pro 2+" lisää eloisuutta Air-Pulse-teknologiamme klassiseen tunnelmaan. Ihoystävällinen silikonirengas antaa hellävaraisen tärisevän paineen kietoakseen hellästi klitoriksen ympärille ja hyväillen sitä tärinällä. Koe uskomattomat klitoriksen orgasmit klassisen Satisfyer Pro 2 -lelun päivitetyn version avulla. Satisfyer Pro 2+ saa sinut vapisemaan tärinällä varustetulla tyhjiöaaltostimulaatiolla. Löydä täysin uusi kokemus Airpulse-syvästimulaatioteknologiallamme, kun tärinä takaa maksimaalisen nautinnon. Pehmeän pään reuna tuottaa jännittäviä tärinöitä ja vaikuttaa nyt klitorikseen kaksinkertaisella voimakkuudella. Erillinen painike ohjaa 10 värinäohjelmaa maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi. Tyhjiöaaltostimulaation 11 tason ohjauspainike sijaitsee tavallisessa paikassa laitteen keskellä. Siten lelu tarjoaa loputtoman määrän erilaisia ​​yhdistelmiä seksuaaliseen hyvinvointiisi. Kahden erikseen ohjatun aalto- ja tärinästimulaatio-ohjelman lisäksi Satisfyer Pro 2+ on vesitiivis. Tätä lelua voi käyttää missä tahansa, olipa kyseessä rakkausleikit sängyssä tai kylpyhuoneessa, tarjoten klitorikselle huimaa nautintoa - missä ikinä oletkin. Kaksi tehokasta moottoria, jotka ladataan kätevästi USB-laturilla, tarjoavat siihen tarvitsemasi tehon.

Uuden Satisfyer Pro 2+:n suunnittelussa yhdistyy jalo ja tyylikäs ruusukultan väri ja päivitetty ohut muoto. Ergonomisesti muotoillut kaaret ja pullistumat sopivat täydellisesti käteesi, kun taas erittäin leveä terskä hemmottelee klitoristasi kaikessa hemmottelussa ja ilman turhaa melua. Parhaan hauskuuden saamiseksi kokeile käyttää tätä lelua yhdessä vesipohjaisista geeliliukuvoideistamme.

Valitsetpa sitten klassisen voiteluaineen tai jäähdyttävän tai lämmittävän vaikutuksen, tarjoat itsellesi haluamasi nautinnon joka kerta Satisfyer Pro 2+:lla. Kun viimeiset orgasmin aallot laantuvat, lelu voidaan puhdistaa helposti saippualla ja vedellä tai seksilelujen puhdistusaineellamme. Joten, mitä sinä odotat? Valitse tämä ihastuttava lelu nyt, etkä voi enää koskaan kuvitella kokoelmaasi ilman sitä.

Tarjoushinta 49,90 € Normaalihinta 59,90 €
Varastossa

Väri: Ruusukulta
Leveys: 46mm
Pituus: 143mm
Korkeus: 54mm
Sopii: Naisille
Paineaaltojen kanssa: Kyllä
Stimulaatio: Klitoris
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: ladattava
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriRuusun kultainen
Paketin koko1 pc
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer pro 2+ vibration
More from Satisfyer