SATISFYER PRO 4 PARISKUNTAVIBRAATTORI

SKU
9015498

Pro 4 Couples tuo Satisfyerin ilmapulssiteknologian mukaan pariskuntien intiimiin suhteeseen: sitä käytettäessä seksin aikana se stimuloi klitorista paineaalloilla, samalla kun molemmat kumppanit voivat nauttia sisään työnnettävän silikonirungon värinöistä, jotka on suunniteltu G-pisteen orgasmiin. Satisfyer Pro 4 Couples on todellinen nautintojätti sekä naisille että miehille. Jaettu stimulaatio tekee intiimihetkistänne vieläkin intensiivisempiä ja tuo makuuhuoneeseenne runsaasti vaihtelua. Pariskunnan vibraattori toimii seuraavasti: kapeampi osa työnnetään emättimeen rakastelun aikana, tarjoten 10 intensiivisen värinätason avulla miellyttävän perustan jännittäville hetkille. Miespuolinen kumppani voi myös työntää peniksensä sisään ja nauttia voimistuneesta tiukkuudesta yhdistettynä kiihottaviin värinöihin. Lisääntynyt tiukkuus ilahduttaa myös naista - tämä kumppani luo stimuloivan paineen G-pisteelle. Klitorista stimuloidaan ulkopuolisella osalla voimakkailla paineaalloilla, luoden näin maksimaalista nautintoa. Tämä klitoraalivibraattori tarjoaa intohimoisia stimulaatiohetkiä ja henkeäsalpaavia orgasmeja kuten koskaan aiemmin.
Satisfyer Pro 4 Couples ei ole vain ainutlaatuinen nautintotekniikkansa puolesta, vaan tarjoaa myös monia muita etuja. Ohjauspaneeli mahdollistaa värinän ja paineaaltojen voimakkuuden erillisen säätämisen, luoden siten erilaisia yhdistelmiä - vaihtelun tuominen rakkauselämään ei ole koskaan ollut näin helppoa. Tämän nautintovälineen hiljaiset moottorit takaavat keskeytymättömän nautinnon.

Kun valitset paikkaa jaettujen huippuhetkien nauttimiseen, luovuudellasi ei ole rajoja, koska Pro 4 Couples on vedenkestävä (IPX7) ja seuraa sinua mielellään romanttisessa poreammeessa tai suihkussa. Käytön jälkeen sen voi helposti puhdistaa haalealla vedellä, saippualla ja erityisellä seksilelujen desinfiointiaineella. Jos Satisfyer Pro 4 Couplesin virta joskus heikkenee, voit helposti ja ympäristöystävällisesti ladata sen mukana toimitetulla USB-magneettikaapelilla ja ottaa sen uudelleen käyttöön.

Tarjoushinta 59,90 € Normaalihinta 69,90 €
Varastossa

Väri : valkoinen
Sopii: Naisille, pariskunnille
Paineaaltojen kanssa: Kyllä
Pituus: 117,6 mm
Leveys: 38,3 mm
Korkeus: 97,3 mm
Tärinä: Kyllä
Stimulaatio: Klitoris, vagina
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriValkoinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER PRO 4 PARISKUNTAVIBRAATTORI
More from Satisfyer