SATISFYER SUNRAY SEKSILELU JA STIMULAATTORI

SKU
4009773

Satisfyer Sunray: Klitorisstimulaatio kohtaa G-pistehieronnan

Otimme palautteenne huomioon ja teimme pupuvibraattoriimme toivomianne päivityksiä: Satisfyer Sunrayta ei ole suunniteltu ainoastaan hemmottelemaan G-pistettäsi ja klitoristasi voimakkaalla värähtelyllä. Tämä paineaaltovibraattori mukailee myös vartalosi muotoja täydellisesti Silikon Flex -teknologian ja laitteen sisällä olevan taipuisan nivelen ansiosta. Se värähtelee vastustamattoman voimakkaasti ja mahdollistaa samalla emättimen lisästimulaation varren juomuisen muotoilun avulla – näin vibraattori takaa lämmön lumoavan tunteen myös kylminä päivinä juuri siellä, missä pitääkin.

Satisfyer Sunray: Vaihtelua sovellusohjauksella

Satisfyer Sunray -vibraattorissa kaksi erikseen ohjattavaa moottoria ja 10 värinäohjelmaa ja 11 voimakkuustasoa, joiden ansiosta se tarjoaa lukemattomia mahdollisia yhdistelmiä ja vaihtelua nautinnon hetkiin. Android- ja Apple iOS-laitteille soveltuva maksuton Satisfyer Connect -sovellus tuo elämääsi vielä enemmän vaihtelua: Sovellusohjauksen lisäksi voit myös suunnitella omia värinäohjelmia tai yhdistää maksuttoman sovelluksen Spotify-palveluun hemmotellaksesi itseäsi suosikkimusiikkisi rytmissä.
Satisfyer Sunray luo paineaaltoja myös veden alla: Vesitiivistä (IPX7) pupuvibraattoria voi hyvin käyttää myös suihkussa tai kylpyammeessa. Yhdessä vietettyjen hetkien jälkeen voit puhdistaa vibraattorin todella helposti haalealla vedellä ja pienellä määrällä Toycleaner-puhdistusainetta sekä antaa sille uutta virtaa seuraavia kuumia hetkiä varten mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla.

52,90 €
Varastossa

Satisfyer Sunray stimuloi G-pistettä ja klitorista samanaikaisesti värinällä ja paineaalloilla. Tässä sovellusohjattavassa silikonisessa pupuvibraattorissa on taipuisa nivel, jonka ansiosta se mukautuu juuri sinun kehollesi sopivaksi.

Yhteensopiva ilmaisen Satisfyer-sovelluksen kanssa – saatavana iOS:lle ja Androidille
Joustavasti mukautuva
Stimuloi klitorista kosketuksettomilla paineaalloilla ja samalla hieroo G-pistettä värinällä
 

  • 2 erikseen ohjattavaa moottoria
  • Ihoystävällistä silikonia    
  • Vesitiivis (IPX7)
  • Käyttö mahdollista myös ilman sovellusta    
  • Muokattavat esiasennetut ohjelmat
  • Rajattomasti ohjelmia sovelluksen avulla    
  • Hiljainen tila
  • Litiumioniakku    
  • Mukana USB-magneettilatauskaapeli
  • Helppo puhdistaa
Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriViininpunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER SUNRAY SEKSILELU JA STIMULAATTORI
More from Satisfyer