SATISFYER TROPICAL TIP KLITORISSTIMULAATTORI + CONNECT APP

SKU
4044354

Satisfyer Tropical Tip Connect -sovellus hemmottelee klitorista voimakkailla värähtelyillä, joita voidaan myös ohjata sovelluksen kautta. Leikkisän muotoilunsa ansiosta silikonivibraattori on täydellinen uusille tulokkaille.

Nauti kuumasta lomasta tropiikissa Satisfyer Tropical Tip Connect -sovelluksella! Kompakti, sovellusohjattu, kiinnitettävä vibraattori huolehtii klitoristasi syvällä tärinällä. Leikkisä tukaanikuvioinen vibraattori lempeissä pastelliväreissä löytää paikkansa kotiisi ja ilahduttaa erityisesti aloittelijaa ja tulokasta. Voit valita 12 värinäohjelman välillä, joita on helppo ohjata ja säätää tarpeidesi mukaan +/- painikkeilla.

Haluatko lisää vaihtelua nautintoon? Liitä sitten liitetty vibraattori ilmaiseen Satisfyer Connect -sovellukseen Androidille ja iOS:lle saadaksesi loputtomat mahdollisuudet: luo omia värinäohjelmia, löydä eroottisia ääniraitoja, kommunikoi muiden käyttäjien kanssa tai anna vibraattorin väriseä Spotify-suosikkikappaleesi tahdissa.

Ergonomisen muotonsa ansiosta vibraattori lepää klitoriksesi päällä stimulaation aikana tuoden mielihyvää: kiinnitettävän vibraattorin kolmion muotoinen pää hemmottelee nautinnon helmiäsi äärimmäisen tarkasti. Koska vibraattori on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista, se on erityisen hygieeninen ja pehmeä iholle. Kuten trooppiselle linnulle kuuluu, Tropical Tip Connect -sovellus ei pelkää suihkussa tai kylvyssä käymistä vedenpitävän (IPX7) viimeistelynsä ansiosta. Tuntien käytön jälkeen akut voidaan ladata mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.


Tekniset tiedot:
Korkeus: 47 mm Pituus: 85 mm Leveys: 43 mm.
Vesitiivis (IPX7).
Akku: Akku.
Materiaali: ABS-muovi, silikoni.

 

Tarjoushinta 34,90 € Normaalihinta 49,90 €
Varastossa

Korkeus: 47 mm
Väri: vaaleansininen, violetti
Sopii: Naisille
Paino: 62 g
Pituus: 85 mm
Leveys: 43 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: Klitoris
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni
Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriVioletti
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER TROPICAL TIP KLITORISSTIMULAATTORI + CONNECT APP
More from Satisfyer