SATISFYER ULTRA POWER BULLET 8 CONNECT APP - LUOTIVIBRAATTORI

SKU
4007755

Tämä luotivibraattori sopii kaikille tämän tyyppisten vibraattorien ystäville: ainutlaatuisen suunnittelunsa ja sovellusohjauksensa ansiosta Satisfyer Ultra Power Bullet 8 tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia aistillisiin hetkiin.

Tyylikkään ulkonäön ansiosta Satisfyer Ultra Power Bullet 8 ei erotu vain visuaalisesti, vaan mahdollistaa myös erityisen monipuolisen nautinnon:

käytä sen kapeaa kärkeä klitoriksen pistestimulaatioon tai anna sen kaarevan pinnan hyväillä herkimpiä paikkojasi laajasti. . Kapeasta muodosta ja pienestä koostaan huolimatta tämä minivibraattori, kuten kaikki Satisfyer Ultra Power Bullets -mallit, tarjoaa voimakasta ja syvää värinää viidellä nopeudella ja seitsemällä värinäkuviolla, joita voidaan ohjata myös Satisfyer Connect -sovelluksella.
Pikkuystävä on täydellinen kumppani poissa kotoa ja mukanasi kaikkialla - myös suihkussa tai kylvyssä, missä se vedenpitävän (IPX7) rakenteensa ansiosta myös ilahduttaa veden alla. Intiimin nautinnon jälkeen Ultra Power Bullet 8 voidaan helposti puhdistaa pienellä saippualla ja vedellä ja ladata ympäristöystävällisesti mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

Ilmaisen Android- ja Apple iOS -käyttöjärjestelmille tarkoitetun Satisfyer Connect -sovelluksen avulla Ultra Power Bullet 8 -pelistä tulee entistä hauskempaa ja monipuolisempaa: sovellusohjauksen lisäksi voit luoda omia värinäohjelmia tai siirtää bullet vibraattori kumppanille. Haluatko nauttia itsestäsi lempimusiikkisi rytmissä? Ei hätää, sillä sovelluksen avulla voit havaita kaikki Spotifyn suosikkikappaleesi värinänä.
Tekniset tiedot:
Korkeus: 140 mm.

Leveys: 27,7 mm.

Vedenpitävä (IPX7): Kyllä .

Akku: akku .

Materiaali: ABS-muovi, silikoni.

Tarjoushinta 29,90 € Normaalihinta 49,90 €
Varastossa

Korkeus: 140 mm
Väri: Purppura, Turkki
Sopii: Naisille
Paino: 45,14 g
Leveys: Φ27,7 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: Emätin
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni
Satisfyer Connect -sovelluksen yhteensopivuus: Kyllä

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriVioletti
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER ULTRA POWER BULLET 8 CONNECT APP - LUOTIVIBRAATTORI
More from Satisfyer