SATISFYER V BALLS - TREENIKUULAT

SKU
9016518

Tehokasta orgasmiharjoittelua Satisfyer V Balls -kuulilla
Nauti järisyttävistä orgasmeista Satisfyerin harjoituskuulien avulla: V Balls on ihanteellinen väline lantionpohjalihasten harjoittamiseen. Vain 15 minuutin päivittäinen harjoittelu auttaa vahvistamaan lantionpohjanlihaksia ja siten vahvistamaan sekä sinun että kumppanisi nautintoa seksin aikana. Harjoituskuulia on helppo käyttää osana arkirutiinia: Voit esimerkiksi käyttää V Balls -kuulia treenatessasi tai tehdessäsi kotitöitä tai ostoksia.
V Balls -kuulat on valmistettu ihoystävällisestä silikonista, ja niihin on tarjolla useita eri painoja, joten voit lisätä lantionpohjalihasten harjoitusvastusta asteittain. Kuulien painot ovat 79,3 g, 114,1 g ja 150,3 g – aloita kevyimmästä ja siirry kehityttyäsi painavampiin. Pyöreän muotoilun ja kätevän vetolenkin ansiosta Satisfyer V Balls -kuulat on helppo työntää sisään ja vetää ulos.

Miten puhdistan harjoituskuulat?
Satisfyerin V Balls -kuulat on helppo puhdistaa ennen käyttöä ja sen jälkeen. Pinnan voi puhdistaa lämpimällä ja miedolla saippuavedellä, ja perinpohjaiseen desinfiointiin suosittelemme Satisfyerin Disinfectant Spray -suihketta, joka sopii täydellisesti pehmeälle silikonille. Suosittelemme lisäksi käyttämään muutaman pisaran liukuvoidetta, jotta sisään työntäminen ja harjoittelu olisi kitkatonta – voit valita esimerkiksi Satisfyerin perinteisen voiteen.

Tarjoushinta 18,70 € Normaalihinta 24,95 €
Varastossa

V Balls -pallot varmistavat vahvemman lantionpohjan ja voimakkaammat orgasmit. V Balls -pallot ovat eripainoisia, joten ne sopivat ihanteellisesti painon lisäämiseen päivittäisessä harjoittelussa.

Lantionpohjan harjoittaminen vahvistaa lihaksia voimakkaampia orgasmeja varten 
Opi aktivoimaan orgasmin aikaansaamat supistukset, mikä hyödyttää sekä sinua että kumppaniasi rakastelun aikana
 

  • Orgasmin treenaussetti: 79,3 g; 114,1 g; 150,3 g 
  • Ihoystävällistä silikonia    
  • Lisää nautinnollista seksiä miehille ja naisille tiukemman lihaksiston johdosta
  • Helppo puhdistaa 
Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriMonivärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER V BALLS - TREENIKUULAT
More from Satisfyer