SATISFYER VULVA LOVER 2 KLITORISSTIMULAATTORI

SKU
4018638

Tyylikkäästi suunniteltu Satisfyer La Vulva 2 stimuloi klitorista vartaloystävällisestä silikonista tehdyn pyöreän kontaktipinnan ansiosta. Kätevän kahvan tärinä on alhainen, joten sitä on mukava käyttää.

Satisfyer Viva La Vulva 2 tarjoaa aistillisia kohokohtia: pyöreän silikonikontaktipinnan ansiosta se on erityisen hellävarainen iholle ja stimuloi klitorista laajasti. Voimakas värinä välittyy suoraan kuumaan pisteeseen, kun taas kahvan tärinä pysyy alhaisena - miellyttävä ja mukava käyttää.
Valitse 12 värinätilasta, joita voidaan ohjata One Touch -painikkeella. Pyöreän, käytännöllisen kädensijan ansiosta olet aina hallinnassasi Satisfyer Viva La Vulva 2:ssa. Pistokevibraattorilla on myös paljon tarjottavaa visuaalisesti: sen tyylikästä muotoilua täydentävät koristeelliset koristeet sivuilla.

Pidätkö siitä, että sinua hemmotellaan suihkussa tai kylvyssä? Satisfyer Viva La Vulva 2:ssa tämä ei ole ongelma: vibraattori on vedenpitävä (IPX7) eikä pysähdy kosteisiin tiloihin. Jatkuvaa nautintoa varten kiinnitettävän vibraattorin sisäänrakennetut akut voidaan ladata mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

Tekniset tiedot:
Pituus: 119,8 mm Leveys: 50,86 mm Korkeus: 51,23 mm.
Vedenpitävä.

Ladattava USB kaapelilla.
Materiaali: ABS-muovi, silikoni.

Tarjoushinta 34,90 € Normaalihinta 49,90 €
Varastossa

Sopii: Naisille
Paineaaltojen kanssa: Kyllä
Pituus: 119,8 mm
Paino: 128,5 g
Leveys: 50,86 mm
Korkeus: 51,23 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: Klitoris
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriValkoinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER VULVA LOVER 2 KLITORISSTIMULAATTORI
More from Satisfyer