Hierontaöljyt ja kynttilät

Hierontaöljyt ja Kynttilät – Luo täydellinen rentoutumisen ja intiimin yhdessäolon hetki Seksitorin avulla. Meiltä löydät laajan valikoiman hierontaöljyjä ja kynttilöitä, jotka sopivat niin romanttisiin iltoihin kuin rentoutumiseenkin. Valikoimassamme on lämmittäviä hierontaöljyjä, syötäviä hierontaöljyjä, eri tuoksuilla varustettuja hierontaöljyjä sekä hoitavia aloe vera -hierontaöljyjä.

Lämmittävät Hierontaöljyt

Lämmittävät hierontaöljyt tuovat lisälämpöä ja syvää rentoutusta hierontahetkiin. Ne ovat erinomainen valinta kylminä päivinä tai kun haluat lisätä kosketukseen läheisyyttä ja lämpöä.

Syötävät Hierontaöljyt

Syötävät hierontaöljyt tarjoavat hauskan ja eroottisen elementin intiimiin hetkeen. Ne ovat turvallisia nieltäviksi ja saatavilla monissa herkullisissa mauissa, mikä tekee hieronnasta nautinnollisen kokemuksen molemmille osapuolille.

Hierontaöljyt Eri Tuoksuilla

Valikoimamme hierontaöljyt eri tuoksuilla auttavat luomaan juuri oikeanlaisen tunnelman. Olipa suosikkisi sitten rentouttava laventeli, virkistävä sitruuna tai tuoksuva ruusu, löydät meiltä täydellisen öljyn.

Hoitavat Aloe Vera Hierontaöljyt

Hoitavat aloe vera -hierontaöljyt tarjoavat sekä syvää rentoutusta että ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Aloe vera on tunnettu sen kosteuttavista ja hoitavista vaikutuksista, tekee ihosta pehmeän ja sileän hieronnan jälkeen.

Kynttilät

Lisää hierontahetkeen tai romanttiseen iltaan tunnelmallisia kynttilöitä. Ne eivät ainoastaan luo kaunista valoa, vaan voivat myös sisältää rentouttavia tuoksuja, jotka täydentävät rentoutumiskokemusta.

Valitse Seksitori, kun haluat luoda unohtumattoman ja rentouttavan kokemuksen. Meidän laaja valikoimamme hierontaöljyjä ja kynttilöitä tarjoaa kaiken tarvittavan intiimeihin hetkiin ja yhdessäoloon, edistäen hyvinvointia ja läheisyyttä.

Tuotteet 33-48 / 73

Set Descending Direction
 1. VARTALOKYNÄ SUKLAASTA
  -10%
  VARASTOSSA
  Spencer & Fleetwood
  VARTALOKYNÄ SUKLAASTA
  Tarjoushinta 7,11 € Normaalihinta 7,90 €
Sivu
per sivu