Liukuvoiteet

Liukuvoiteet – Paranna intiimejä hetkiäsi Seksitorin monipuolisella liukuvoiteiden valikoimalla. Tarjoamme vesiliukoisia liukuvoiteita, silikonipohjaisia liukuvoiteita, anaaliliukuvoiteita, suuseksituotteita sekä nyrkkiseksivoiteita ja anaaligeelit, jotka on suunniteltu tekemään seksuaalisesta kokemuksesta nautinnollisempi ja mukavampi kaikille osapuolille.

Vesiliukoiset Liukuvoiteet

Vesiliukoiset liukuvoiteet ovat monipuolisia ja helppoja käyttää. Ne sopivat erinomaisesti sekä emätinyhdynnän että seksilelujen kanssa, ja ne on helppo pestä pois vedellä. Ne ovat ihoystävällisiä ja hyvä valinta herkälle iholle.

Silikonipohjaiset Liukuvoiteet

Silikonipohjaiset liukuvoiteet tarjoavat pitkäkestoisen liukuvuuden eivätkä kuivu yhtä nopeasti kuin vesipohjaiset vaihtoehdot. Ne ovat ihanteellisia pitkiin intiimeihin hetkiin ja veden alla tapahtuvaan toimintaan, mutta niitä ei suositella käytettäväksi silikonipohjaisten seksilelujen kanssa.

Anaaliliukuvoiteet

Anaaliliukuvoiteet on suunniteltu erityisesti anaaliseksiin, tarjoten lisäliukuvuutta ja mukavuutta. Ne voivat sisältää rauhoittavia ainesosia, jotka helpottavat anaaliseksin nautinnollisuutta.

Suuseksituotteet

Suuseksituotteet, kuten maistuvat liukuvoiteet, on suunniteltu lisäämään suuseksin nautinnollisuutta. Ne ovat saatavilla useissa eri maissa, mikä tekee intiimeistä hetkistä hauskoja ja miellyttäviä molemmille osapuolille.

Nyrkkiseksivoiteet, Anaaligeelit

Nyrkkiseksivoiteet ja anaaligeelit tarjoavat erityisen liukuvuuden ja mukavuuden intensiivisiin anaalileikkeihin. Ne on suunniteltu helpottamaan sisäänpääsyä ja tekemään kokemuksesta miellyttävämmän.

Valitse Seksitori, kun etsit laadukkaita liukuvoiteita, jotka täyttävät erilaiset seksuaaliset tarpeet ja toiveet. Meidän laaja valikoimamme tarjoaa turvallisia ja nautinnollisia tuotteita, jotka parantavat intiimejä hetkiäsi ja tukevat seksuaalista hyvinvointiasi.

Tuotteet 17-32 / 200

Set Descending Direction
Sivu
per sivu