Nyrkkiseksivoiteet, anaaligeelit

Miten pariskunnat voisivat harjoittaa nyrkkiseksiä turvallisesti ja saada siitä nautintoa?
 
Nyrkkiseksi, kuten kaikki muutkin anaali- ja fistausleikit, tulisi harjoittaa erittäin huolellisesti ja turvallisesti, jotta vältytään vammoilta ja infektioilta. Tässä on joitain vinkkejä, joiden avulla pariskunnat voivat harjoittaa nyrkkiseksiä turvallisesti ja nauttia siitä:
 
Käytä paljon liukuvoidetta: Nyrkkiseksissä on erittäin tärkeää käyttää runsaasti liukuvoidetta, sillä anaalialue ei tuota luonnollista kosteutta. Käytä silikonipohjaista liukuvoidetta, sillä se kestää pidempään kuin vesi- tai öljypohjainen liukuvoide.
 
Aloita hitaasti: Aloita pienemmällä lelulla tai sormella ja lisää koko vähitellen. Tämä auttaa rentouttamaan anaalialuetta ja vähentämään kipua.
 
Käytä hanskoja: Käytä aina lateksihanskoja tai muita suojia välttääksesi ihovaurioita tai infektioita. Muista käyttää erillisiä hanskoja eri henkilöiden välillä.
 
Kommunikoi: Kommunikoi kumppanisi kanssa ja varmista, että hän on mukava ja valmis etenemään. Käytä paljon sanoja, kysy kumppaniltasi, kuinka hän tuntee, ja lopeta, jos jokin tuntuu epämukavalta tai tuskalliselta.
 
Älä pakota: Älä koskaan pakota käyttämään liian suurta lelua tai kättä kumppanisi sisään. Kunnioita kumppanisi rajoja ja pysy mukavuusalueella.
 
Pysy turvassa: Vältä teräviä reunoja ja kulmia, joilla voi olla teräviä reunoja, ja varmista, että lelu tai käsi ei ole teräviä tai raapivat.
 
Puhdista kaikki lelut: Puhdista lelut huolellisesti käytön jälkeen saippualla ja vedellä tai käytä desinfiointiainetta. Muista pestä kädet ennen ja jälkeen käytön.
 
Vältä anaalialueen infektioita: Vältä anaalialueen infektioita ja muita terveysongelmia, kuten peräpukamia ja peräaukon haavaumia, joilla voi olla vaikutusta kumppanisi terveyteen ja nautintoon.
 
Rauhoittava hieronta: Hiero kevyesti peräaukon ympärille, jotta saat kumppanisi rentoutumaan.
 
Lopeta, jos jotain tuntuu väärältä: Lopeta toiminta heti, jos kumppanisi tuntee kipua, verenvuotoa tai muita epämukavuuksia.

Tuotteet 1-16 / 19

Set Descending Direction
Sivu
per sivu