Vesiliukoiset liukuvoiteet

Tärkeimmät ainesosat: Veden lisäksi voi sisältää glyseriiniä, synteettistä tai kasviperäistä propyleeniglykolia (orgaanista alkoholia, joka luo liukkaan koostumuksen ja säilyttää kosteuden).
Plussat: Yleisin liukuvoide, sopii käytettäväksi seksilelujen ja kondomien kanssa. Useat vesipohjaiset liukasteet sopivat myös täydellisesti intiimialueen kosteutukseen tai jopa kasvovoiteena. Koostumus voi olla nestemäinen ja silkkinen tai paksumpi ja kuohkeampi, ja tarjolla on myös vesipohjaisia ​​liukuvoiteita, joilla on erilaisia ​​makuja ja vaikutuksia (esim. piparmintun ansiosta saatu jäähdytysvaikutus).
Haitat: Voi imeytyä nopeasti elimistöön, joten voiteluaineen toistuva lisääminen voi olla tarpeen. Nopea imeytyminen on kuitenkin merkki siitä, että kehossa ei ole tarpeeksi vettä. Vesipohjainen liukaste liukenee veteen, minkä vuoksi se ei sovellu käytettäväksi kylpypeleissä tai vesistöissä. Ole varovainen synteettistä glyseriiniä sisältävien voiteluaineiden kanssa, se lisää tulehdus- ja sieni-infektioiden riskiä ja vaikuttaa sukuelinten alueen luonnolliseen pH-tasoon. Glyseriini on vastuussa myös tahmeasta tunteesta, joka syntyy veden haihtumisen jälkeen. Nonoxynol-9 on kuitenkin vielä suurempi ärsyttävä aine. Nonoxynol-9 toimii lievänä siittiöiden torjunta-aineena ja tappaa HIV-viruksen laboratorio-olosuhteissa, mutta todellisuudessa se aiheuttaa niin paljon mikrokyyneleitä emättimeen ja peräaukkoon, että se pikemminkin lisää riskiä saada sukupuolitautteja, mukaan lukien HIV. Herkkien naisten tulee myös ehdottomasti välttää propyleeniglykolia ja klooriheksidiiniä (voivat aiheuttaa polttavaa tunnetta limakalvoilla).
Suositellut tuotteet: LELO Lubricant, ei sisällä glyseriiniä, parabeeneja ja hajusteita, sisältää Aloe Veraa kosteutukseen ja voiteluun. Viamax Water Glide - Syötävä, Ei lisättyä glyseriiniä, Sisältää Aloe Veraa. Water Gliden pH on sama kuin kehon itse.

Tuotteet 1-16 / 101

Set Descending Direction
Sivu
per sivu