50 Harmaan sävyä seksilelut

Eihän tämä tietenkään ole mikään toteen perustuva tarina, mutta lukiessaan useimmat haluavat kuitenkin kuvitella sen todeksi ainakin omalla kohdallaan... Mikä olisikaan ihanampaa kun saisi oman rakkaan vaikka mukaan ideaan 10 päiväksi tutustumaan toinen toiseen ja avaamaan salaisuukisen ovia... tai vaikka osallistumaan roolileikkeihin?

Meillä ainakin homma lähti toimimaan paremmin kun löydettiin seksikauppa Seksitori, missä oli ainoana kaikki 50 harmaan sävyä seksilelut olemassa.
Hankimme ensimmäisten kokeilujen jälkeen vielä paremmin BDSM ja Domina leikkeihin sopivat mustat korkeakorkoiset kengät 16 cm koroilla ja 3 erilaista roolileikkiasua kiiltävästä lateksista.
Nyt miestä ei tarvitse enää kahtaa kertaa kysyä salaiseen hetkeen... laitan vain 50 shades of grey rusetin päivällä vihjeeksi kaulaan ja mies tietää jo mitä illalla on tarjolla.. On sekin ihme miten paljon seksiin ja haluamiseen voi vaikuttaa korkokengät ja stay up sukat.. tästäkin kannattaa keskustella oman rakkaan kanssa, ettei se jää ikuiseksi salaisuudeksi.
Itse pidän eniten joko koulutytön ja sisäkön rooleista miehen toimiessa käskevänä pomona.

Lopputuloksena olette molemmat onnellisempia kuin ennen ja tylsyys seksistä katoaa (jos ei lopullisesti) erittäin pitkäksi aikaa.

7 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction

7 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction