Alusasut ja asut miehille

Miesten alusasut ja asut

Miesten alushousut ja stringit
Miesten alushousuissa on monia eri malleja.
Keinonahkaiset fetissiaiheiset alushousut ja stringit ja muutenkin erittäin rohkeilla leikkauksilla olevia alushousuja.
Eroottiset miesten alushousut ovat malliltaan sellaisia, että ne tuovat mieleen jonkun ammatin kuten poliisin, palomiehen tai sotilaan.
Toinen miesten alushousujen linja on niinsanotut hupihousut "norsuhousut" ja kaikenlaisten kotieläinten mukaan tehdyt alushousut ja stringit.

Miesten alusasut
Nuoremmat miehet eivät hanki itselleen juuri koskaan varsinaista alusasua tai pyjamaa, vain makaavat ihan alushoususillaan tai ilman.
Eroottiset miesten alusasut ovat aiheeltaan Borat tyyppisiä superniukkoja ja paljastavia alusasuja ja sitten sellaisia, jotka ovat muuten peittäviä, mutta niissä on lisänä pitkät vetoketjut, jolla saadaan koko peppu tai vartalo näkyviin.

Miesten korsetit ja verkkopaidat
Miesten korsetit saavat niin naiset kuin miehet mietteisiin.. miesten korsetit on valmistettu aivan samoista laadukkaista materiaaleista kuten naisten korsetit, mutta ne ovat mitoitukseltaan ja rakenteeltaan naisten korsetteja vahvempia.
Miesten verkkopaidat sopivat sekä yökerhoon, että oman rakkaan yllättämiseen kotona tai hotellilomalla. Verkkopaita sekä paljastaa että peittää samaan aikaan ja tekee vartalosta ja näystä vielä astetta seksikkäämmän.

Tuotteet 1-16 / 26

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 26

Sivu
per sivu
Set Descending Direction