Anaalitapit ja anaalikuulat

Anaalitappi on vibraattoria muistuttava seksiväline, joka laitetaan peräaukkoon seksuaalisen mielihyvän saamiseksi.

Anaalitappi eroaa hieromasauvasta erilaisen muotoilunsa puolesta: itse dildo tai sauva on yleensä lyhyempi ja ulosjäävä pää on leveä, jottei se katoaisi vahingossa kokonaan peräsuoleen. Anaalitappeja on usean muotoisia ja ne ovat kooltaan yleensä paljon pienempiä kuin klassiset dildot ja vibraattorit ja niihin on saatavilla myös lisätoimintoja, kuten moottori tai erillinen välilihaa stimuloiva osa. Anaalitapin pohjassa saattaa myös olla imukuppi, jotta tappi pysyy kiinni alustassaan yhdyntäliikkeitä suoritettaessa tapin ollessa anuksessa.

Anaalitappeja on saatavilla suoraan verkkokaupastamme. Suosituimmat anaalitapit ja muut anaalilelut ovat kooltaan ne pienimmät. Ehkä kaikkein suosituin kautta aikojen on ollut musta klassinen anaalitappi kokoa S ja niistä ne mallit, joissa on sormelle rengas, jolla anaalitappia voidaan käyttää myös itse alla ollessa toisen ratsastaessa päällä.

Anaalitappia ja vibraattoria tai dildoa käytetään myös samanaikaisesti molemmissa aukoissa ja ollaan itse vielä antamassa oraaliseksiä/nauttimassa suuseksistä.

Seksikauppojen uusin anaalilelu on kaksihaarainen dildo tai vibraattori, jossa toinen pää on tarkoitettu vaginaan ja toinen samanaikaisesti peppuun. Jo pelkästään tämän seksilelun näkeminen panee hengityksen tiivistymään ja kiihoittumaan.

Anaalitapin ja anaaliseksilelujen kanssa tulee käyttää tavallista rasvaisempaa ja paksumpaa anaaliseksiin tarkoitettua liukuvoidetta. Paras vaihtoehto on Hot Lips merkkinen hyvälaatuinen vesipohjainen anal liukuvoide. Se pitää liukuominaisuudet pitkään ja tekee anaaliseksistä miellyttävän kokemuksen heti ensi kerrasta alkaen.

Sekä miehet että naiset voivat käyttää anaalitappia.

Tuotteet 1-16 / 259

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 259

Sivu
per sivu
Set Descending Direction