Anaaliketjut ja Anaalikuulat

Anaaliketjut ja Anaalikuulat
Anaaliketjut ovat pehmeästä ja taipuista materiaalista valmistettuja anaalin stimuloijia.
 
Kuinka käytän anaaliketjuja?
Ne voidellaan ensin liukuvoiteella ja liukuvoidetta laitetaan myös pepun suuaukolle ja sormella hiukan aukosta sisään jonka jälkeen anaaliketju sujautetaan sisään. 
Anaaliketjua voidaan liikutella sormirenkaan avulla aktin aikana tai sitten odottaa kun orgasmi alkaa tulemaan ja vetää se nopeasti samanaikaisesti pois. Tulos on superorgasmi.
 
Anaalikuulat ovat anaaliketjuja kovempia ja kuulat yhdistää joko tavallinen naru tai silikoninen naru. Niiden erona anaaliketjuun on se, että kuulat tuntee sisällään ja pois vedettäessä paremmin.
Lisäksi useat mallit ovat suuremmilla kuulilla kuin anaaliketjut.
 
Kuinka käytän anaalikuulia?
Ne voidellaan ensin liukuvoiteella ja liukuvoidetta laitetaan myös pepun suuaukolle ja sormella hiukan aukosta sisään jonka jälkeen anaalikuulat sujautetaan yksitellen sisään. 
Anaalikuulia voidaan liikutella sormirenkaan avulla aktin aikana jolloin tunnette niiden liikkeen itse peniksen päässä ja varressa tai sitten odottaa kun orgasmi alkaa tulemaan ja vetää se nopeasti samanaikaisesti pois. Tulos on superorgasmi.
 
Mitä iloa ja hyötyä on anaaliketjuista ja anaalikuulista?

  • Kaikki uusi mitä makuuhuoneeseen tuodaan antaa suhteelle uutta potkua ja mielenkiintoa.
  • Anaaliketjut ja kuulat saavat vaginan tuntumaan tiukemmalta ja tunne on molemmille osapuolille nautittavampi.
  • Toissijainen etu on että kun harjaannutte näiden seksilelujen kanssa, niin voittekin siirtyä eteenpäin varsinaiseen supernautittavaan anaaliseksiin.. se onkin sitten ihan oma tarinansa.

11 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction

11 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction