Anaalitapit koristekivillä

Viimeisten aikojen nouseva trendi on ollut erilaiset metalliset pieni ja keskikokoiset anaalitapit joissa on erivärisiä koristekiviä tai häntiä. 
Syy tähän on se, että nämä metalliset anaalitapit ovat varsinkin pienimmässä koossaan niin pieniä ja kärkikin on vieläkin ohuempi, että ihan kaikki voivat käyttää niitä ja siirtyä sitten halutessaan kohti suurempia anaalitappeja.
 
Miten käytän ja nautin näistä metallisista anaalitapeista?
Se voidellaan ensin liukuvoiteella ja liukuvoidetta laitetaan myös pepun suuaukolle ja sormella hiukan aukosta sisään jonka jälkeen se sujautetaan varovaisesti sisään. 
Koska nämä anaalitapit ovat niin siroja niitä voidaan pitää sisällä myös aktin aikana ja kokea tuplapanon nautintoa ilman että tarvitsee kutsua ketään vierasta kolmanneksi pyöräksi. 
Anaalitapin asettelu ja sen näkeminen valmiiksi paikoillaan nostaa myös asettajassaan kiihoituksen tilaa ja pistää koneet käyntiin. Jos olette itse asettajan roolissa, niin tapin ollessa paikoillaan voitte siirtyä 69 asentoon tai antaa partnerin olla selällään sängyn reunalla kun itse levitette ensin liukuvoidetta klitoriksen päälle ja aloitatte silittämään ja hieromaan sitä kohti orgasmia.
Kun orgasmi on tuloillaan, voitte kääntää oman rakkaanne polviasentoon ja panna takaapäin timantin näkyessä omalla paikallaan tai tehdä saman seinää tai peiliä vasten seisten.
 
Mikä ero on metallisissa ja silikonisissä koristekivellisissä anaalitapeissa?
Ero ei ole koossa, vaan materiaalissa, joka on siis silikonisissa pinnaltaan miellyttävän sileää ja "pehmeää".
Suurin ero on liukuvoiteen valinnassa. 
Metallisten anaalitappien kanssa voidaan käyttää sekä silikonipohjaista että vesiliukoisia liukuvoiteita.
Silikonisten anaalitappien kanssa tulee käyttää vain ja ainoastaan vesipohjaisija liukuvoiteita.
 
Miksi silikonisille seksileluille ei sovi silikonipohjaiset liukuvoiteet?
Sen takia, että heti käytön jälkeen ja varsinkin aktien välisenä aikana säilytyksessä kaikki silikoniset seksilelut alkavat reagoimaan silikoniseen liukuvoiteeseen ja sen käyttöön siten, että niiden pinta alkaa "hajoamaan" ja ne muuttuu "limaiseksi" eli menevät käyttökelvottomiksi.
 
Tämän takia silikonipintaiset seksilelut olisi myöskin hyvä säilyttää erikseen muista seksileluista ja kaikista voiteista.

11 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction

11 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction