Erikoiset anaaliseksilelut

Erikoisiin anaaliseksileluihin kuuluvat pepun sisällä aukeavat ja laajenevat anaalitapit ja erilaiset anaalin ja pepun sulkijalihasten venytyslaitteet. 
Lisäksi jo klassikoksi muotoutunut pumpattava anaalidildo, joka siis saadaan sujauttaa sisään pienikoikoisena, mutta voidaan pumpata kokoaan suuremmaksi pepun sisällä ollessaan. 
Idea on saada tuntea itsensä alistetuksi ja täyteen suurella peniksellä nussittuna ilman että suurta dildoa tarvitsee saada alkujaan pepppuun sisään.
Sormianaalidildo on sormeen kiinnitettävä minikoinen anaalidildo jota voidaan käyttää aktin aikana itse ollessanne selällään maaten ja oman rakkaanne ratsastaessa päällänne samanaikaisesti anaalissa luoden fantasiaa tuplapanosta.
 
Miten käytän ja nautin näistä sormeen kiinnitettävistä minianaalitapeista?
Ne voidellaan ensin liukuvoiteella ja liukuvoidetta laitetaan myös pepun suuaukolle ja sormella hiukan aukosta sisään jonka jälkeen se sujautetaan varovaisesti sisään. Koska nämä anaalitapit ovat niin siroja niitä voidaan pitää sisällä myös aktin aikana ja kokea tuplapanon nautintoa ilman että tarvitsee kutsua ketään vierasta kolmanneksi pyöräksi. 

Tuotteet 1-16 / 26

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 26

Sivu
per sivu
Set Descending Direction