Moottoroidut anaalitapit ja anaalikuulat

Moottoroidut eli värisevät anaalitapit ja anaalikuulat ovat siis lyhyesti anaalileluja ja anaalidildoja ja niitä voidaan käyttää kuten niitäkin ja ero on siinä, että niitä voidaan käyttää myös moottorin avulla.
 
Miten saan eniten irti moottoroidusta anaaliseksileluista?
Se voidellaan ensin liukuvoiteella ja liukuvoidetta laitetaan myös pepun suuaukolle ja sormella hiukan aukosta sisään jonka jälkeen se sujautetaan varovaisesti sisään. 
Parhaan nautinnon saa kokemuksen mukaan siten, että anaalitapin ollessa sisällä sitä ei laiteta heti käyntiin vaan jatketaan esileikkiä orgasmin lähelle tai partaalle ja käynnistetään moottori vasta hengityksen tiivistyttyä ja aloitetaan anaalitapin tai kuulan hienovarainen liikuttelu samanaikaisesti.
Muistakaa aina, että anaaliseksin voi pilata vain seuraavilla tavoilla: 
 
Miten pilaan ja jään kokonaan ilman anaaliseksiä myöskin tulevaisuudessa?

  • Säästät hyvälaatuisesta anaaliliukuvoiteesta ja/tai käytät sitä liian säästeliäästi, jolloin pepun sisäkäytävä kuivuu imiessään vähän kosteuden ja seksilelut jumittaa sisään mennessä ja niitä liikutellessa aktin aikana.
  • Olette liian innoissaan ensimmäisellä kerralla ja tuotte makuuhuoneeseen liian suuren anaalitapin tai kuulan.
  • Olette liian innoissaan ensimmäisellä kerralla ja työnnätte kuitenkin varoituksista huolimatta anaalitapin tai kuulan liian nopeasti ja kovakouraisesti sisään.
  • Työnnätte anaalitappia sisään "väärästä kulmasta". Eli paras kulma on se, että anaalitapin vastaanottaja on kyljellään sängyllä jalat yhdessä ja tappia työnnetään tällöin varovasti sisään. Myöhemmin ja samankin aktin aikana tilanne muuttuu kun sulkijalihas rentoutuu ja molemmat kiihoittuvat.

Tuotteet 1-16 / 25

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 25

Sivu
per sivu
Set Descending Direction