Käsilaukut, käsineet, päähineet ja muut

Peruukkipäät - Peruukit - Naisten käsilaukut ja pitkät käsineet - Silmämaskit

Miksi peruukki?
Roolileikkeihin ja erilaisiin tilaisuuksiin sopivat hyvin erilaiset peruukit. Peruukin avulla voidaan muuttaa ulkonäköä muutamassa sekunnissa. Parhaat peruukit ovat laadultaan aitojen hiusten näköisiä ja tuntuisia.

Miksi ja mitä ovat nännisuojat?
Nännisuojat ja koristeet kruunaavat kauniit rinnat esiintyessänne julkisesti tai yllättäessänne oman rakkaanne. Nännisuojat peittävät nännipihat ja koristavat ja viimeistelevät näkymän.

Mitä ja miten käytetään nänninipistimiä?
Nänninipistimiä käytetään aikuisten BDSM ja muissa seksileikeissä tuomaan uutta virtaa makuuhuoneeseen ja roolileikkeihin. Nänninipistimissä on tavallisesti pehmustetut päät ja portaaton kireyden säätö.
Muuten nänninipistimet voidaan jakaa lisäksi kahteen ryhmään:

  • Nänninipistimet koristesulilla tai muilla kevyilla koristeilla.
  • Lisäpainolliset nänninipistimet joissa joko on paino valmiina tai niiden painoa voidaan joko lisätä tai vähentää halujen mukaan.

Naisten käsilaukut
Naisten käsilaukut kuuluvat luonnollisena osana naisten vaatetukseen ja niiden tarkoitus on sekä kaikkien tarpeellisten tavaroiden ja asioiden mukana kantaminen, että täydentää muuta asua sävy sävyyn tai korostaa jotain muuta tyyliä asukokonaisuudessa.

Mitä ovat silmämaskit ja mihin niitä käytetään?
Silmämaskit voidaan jakaa kolmeen erilaiseen käyttötarkoitukseen:

  • Pehmeät silmämaskit peittävät valon ja niitä käytetään nukkumiseen kotona, autossa ja lentokoneessa.
  • Roolileikkisilmämaskit ovat kutsuvalla tekstillä tai muuten sellaisia silmämaskeja, jotka kutsuvat roolileikkiin ja esileikkiin. Kun et voi nähdä, niin herkkyys ja muut aistit voimistuvat.
  • Naamias ja roolileikkimaskit ovat maskeja jotka ovat muotoiltu siten, että syntyy mielikuva vaikka historiallista venetsialaisista naamiaisista tai ne tuovat mieleen ensisilmäyksellä BDSM leikit.

Käyttötarkoitukset - Pitkät eri väriset käsineet ja pitkät hansikkaat: Valkoiset pitkät käsineet ja hansikkaat ovat tavallisesti häissä naisten vakiovaruste, kuten sukkanauha. Punaiset pitkät käsineet sopivat punaisten juhlallisten mekkojen kanssa yhteen. Mustat pitkät hansikkaat sopivat juhlamekkojen ja muiden koktailasujen kanssa käytettäviksi.

WetLook käsineet - Mitä ne ovat ja mihin niitä käytetään?
Wetlook eli keinonahkamaiset kiiltävät pitkät käsineet ovat niin miesten kuin naisten seksuaalisten fantasioiden täyttämiseen tarkoitetut käsineet. Pitkät mustat tai punaiset kiiltävät käsineet täydentävät samanväristä muuta fetissiasua ja hansikkaan kosketus iholla antaa aivan toisenlaisen tunteen kuin paljas käsi... aivan kuin vieras olisi tullut kylään.

Tuotteet 1-16 / 158

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 158

Sivu
per sivu
Set Descending Direction