SILIKONIRINNAT, RINTAPROTEESIT, SILIKONITISSIT

Täyteläisemmat ja suuremmat rinnat. Rintojen suurentaminen (silikoni)proteesilla on edistynein ja yleisin tapa saada suuremmat ja täyteläisemmät rinnat sekunneissa.
Kauniit rinnat ovat tärkeä osa naisellisuutta useimmille naisille. Rintaimplantit (silikonit) ovat erinomainen tapa nostaa haluttua rintojen kokoa ja itsetuntoa. Seksitorin rintaliivien alle
ladattavat tai kiinnitettävät tekorinnat, silikonirinnat ovat helppokäyttöisiä ja tiedät jo samana iltana kuinka suuret rinnat tai todella monta kuppikokoa mahtuisi
isommat rinnat.
Rintaleikkaus: Rintojen implantit, rintojen suurentaminen rinnoilla, rintojen kohotus ovat suosittuja esteettisiä toimenpiteitä sekä maailmanlaajuisesti että Suomessa. Ongelmana on hinta ja paljon muuta.
maksaako silikonirintojen asettamisen kustannukset kokonaisuudessaan? ja isompi ongelma on se, ettei koskaan tiedä etukäteen, toimivatko ne sinulle ja miltä sinusta muuten tuntuu.
Seksitorin aidon tuntuiset silikoni-rintojen suurennukset ja -poistot ovat edullinen tapa ratkaista kaikki nämä ongelmat muutamassa minuutissa omassa kodissasi.
 
Aivan huikea kokemus pukea monta kuppikokoa suuremmat rinnat discoon tai aikuisten hotellilomalle ja katsoa ihailevia ja ihmetteleviä reaktiota. Tämähän pitää kokea.

12 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction

12 tuotetta

per sivu
Set Descending Direction