Liukuvoiteet ja hierontaöljyt

Yhä enemmän naiset ostavat erilaisia liukuvoiteita, jotta voisivat nauttia vieläkin enemmän niin perinteisestä seksistä kuin seksileluista. Koska vagina on erittäin hyvin kosteutta imevä, niin on tärkeää, että liukuvoiteet olisivat turvallisia ja allergiavapaita. Liukuvoidetta tulee käyttää mieluummin runsaasti kuin säästeliäästi saadakseen parhaan nautinnon. Paras liukuvoide kestää pitkään, eli toimii liukasteena kuten hyvä ja riittoisa liukuvoide. Tyhjää parempi liukastusvoide voi olla vauvaöljy liukuvoiteena, kuitenkin verrattuna vaikka halpaan liukuvoiteeseen on vauvaöljy kuitenkin huonompi vaihtoehto. Kosteusvoide liukuvoiteena kestää käytössä muutaman työnnön ja voi aiheuttaa ihon ärsytystä hajusteiden ja muiden aineosien takia.

Hybridi liukuvoide ja anaaliseksi liukuvoide tarkoittavat käytännössä samaa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta joka sopii moneen käyttöön. Paras hybridiliukuvoide on Nr1LUBE joka sopii lisäksi käytettäväksi kaikkien seksilelujenkin kanssa yhdessä. Liukuvoiteen lempinimiä ovat liukkari, eros liukuvoide, kiihoittava liukuvoide ja paras liukaste.

Kuinka valita oikea liukuvoide oikeaan käyttöön?

Vesipohjaiset liukuvoiteet:

Plussat: Yleisin liukuvoiteen tyyppi, joka soveltuu käytettäväksi seksilelujen ja kondomien kanssa. Useat vesipohjaiset liukuvoiteet ovat myös erinomaisia ​​kosteuttaviksi ja sopivat jopa kasvovoiteeksi. Koostumus voi olla nestemäinen ja silkkinen tai paksumpi ja tasaisempi liukuvoide, jolla on erilaisia ​​makuja ja vaikutuksia (esimerkiksi jäähdytysteho, joka saadaan mintun avulla). Hyvälaatuinen vesipohjainen hybridiliukuvoide sopii myös peppuseksiin. 

Miinukset: Voi imeytyä liian nopeasti, mikä saattaa edellyttää liukuvoiteen toistuvaa lisäämistä. Nopea imeytyminen on kuitenkin merkki siitä, että kehossa ei ole tarpeeksi nestettä. Vesipohjainen liukuvoide liukenee veteen, minkä vuoksi se ei sovellu käytettäväksi kylvyssä tai suihkussa.


Silikonipohjaiset liukuvoiteet:

Plussat:
 Silikonipohjaiset ja öljypohjaiset liukuvoiteet eivät imeydy ihoon, joten vaikutus on pidempi kuin vesipohjaisilla liukuvoiteilla. Silikonipohjaiset liukuvoiteet ovat sellaisia, kuin ne olisi suunniteltu käytettäväksi "vedessä", ja niitä voidaan käyttää myös hieronnassa, koska ne luovat erittäin herkän silkkisen tunteen..

Miinukset: Älä käytä silikonilelujen kanssa, koska ne voivat vahingoittaa niitä. Ei sovi oraaliseen seksiin, koska se jättää epämiellyttävän tunteen suussa. Ole varovainen ja puhdista heti, jos pullo putoaa ja silikonia roiskuu lattialle, se tekee lattian erittäin liukkaaksi! Silikonipohjaiset liukuvoiteet sopivat parhaiten peppuseksiin. 

Tuotteet 1-16 / 231

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 231

Sivu
per sivu
Set Descending Direction