Dildot ja pumpattavat dildot

Dildot ovat seksivälineitä, jotka muistuttavat tavallisesti penistä. Dildojen materiaalina käytetään tavallisesti pehmeää allergiavapaata lateksia.
Dildojen historia yltää 30 000 vuoden päähän. Siltä ajanjaksolata löydettiin Saksasta Ulmin kaupungista todistettu ensimmäinen dildo. Dildoja käytetään peniksen sijaan ja yleisimpiä käyttötarkoituksena ovat vaginan ja anaalin kiihottaminen.
Lisäksi dildoja käytetään fetissitarkoituksissa. Viimeisten vuosien trendinä on uutena markkinoille tulleet niin sanotut lasidildot, jotka oikeasti ovat kuitenkin pääosin akryyliseosta. Näitä uuden ajan lasidildoja voi lämmittää kuumassa vedessä tai joitain myös mikrossa.

Dildoja on eri kokoisia, alkaen minidildoista, joita käytetään yleisemmin anaaliseksissä. Keskikokoiset ja paksuiset eli pituudeltaan 10-14 cm dildot sopivat niin vaginaaliseen kuin pidemmälle ehtineille anaaliseksiin.

Suurimmat mustat ja ihonväriset monsterdildot ovat jopa 50 cm pitkiä ja niitä käytetään koristeena ja kiihokkeena eli fetissinä esileikeissä ja seksileikeissä.

Tuotteet 1-16 / 113

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 113

Sivu
per sivu
Set Descending Direction