Fleshlight ja Private

Maailman eniten myyty seksilelu miehille.

Maailman paras seksilelu miehille?
Esimerkiksi uusi Alexis Texas Fleshlight Lotus insertillä - Maailman ehkä aidoimman tuntuinen masturbaattori miehille. Yhden tämän hetken kuumimman tähden Alexis Texasin nimikko fleshlight! Muotoiltu suoraan hänen vaginastaan! Mutta sisältää tietysti kaikki fleshlightin ylivoimaiset ominaisuudet! Lisäksi siinä on Fleshlight LOTUS insertti vakiona. Seksitorilta saatte aina viimeisimmät Fleshlight uutuudet.

Tämän hetken kuumimmat fleshlight Girls tytöt ovat Madison Ivy, Brandi Love, Veronica Rodrigues, Tera Patrick, Adriana Chechik, Kendar Sunderland, Nina Hartley, Jenna Jameson, Jessica Drake, Asa Akira, Chirsty Mack, Dillon Harper, Nikki Benz, Romi Rain, Angela White, Riley Steele, Lisa Ann, Teagan Presley, Alexis Texas, Jenna Haze, Riley Reid, Tori Black ja kaikki Dorcel Girls sarjan masturbaattorit.

Maailmalla paljon mainetta ja kunniaa niittänyt! Erittäin pehmeää ja miellyttävää patentoitua REAL FEEL SUPERSKIN™ materiaalia. Pehmeä ja samettinen iho ympäröi koko peniksen. Tuote kehittää lievän alipaineen, joka tuntuu todella hyvältä! 100% turvallinen. Materiaalin voi upottaa lämpimään veteen ennen käyttöä, jolloin saadaan paras mahdollinen tunne! Helppo käyttää ja pitää puhtaana.
Fleshlight Vagina on pakattu taskulampun näköiseen ulkokuoreen, joten se on helppo pitää vain teidän tietona! Tämä tuote on parasta mitä mies voi haluta!
Yli 5 miljoonaa tyytyväistä asiakasta maailmanlaajuisesti, ei voi olla väärässä!

Äläkää unohtako myös Fleshlightin säästöpaketteja, joissa on mukana liukuvoide ja puhdistusaine. Esimerkiksi Pink Lady Original value pack säästöpaketti tai Go Torgue Comboa. Älä käytä Vaginan kanssa silikonipohjaisia liukuvoiteita, vaan vesipohjaisia liukuvoiteita.

Parhaan tunteen saatte käyttämällä tavallista paksumpaa liukuvoidetta kuten Hot Lipsin anaaliliukuvoidetta. Se on nimestään huolimatta monikäyttöliukuvoide, joka sopii niin perinteiseen seksiin, kuin käytettäväksi kaikkien seksilelujen kanssa.

Jos haluatte käyttää fleshlightia "ilman käsia", niin siihen on saatavilla lisävarusteena suihkuseinäkiinnike.

Jos haluatte nauttia aidon lämpöisestä vaginasta, niin ei hätää.. saatavilla on juuri fleshlightin kanssa yhteen sopiva lämmitin. Se lämmittää vaginan sisältäpäin juuri oikean lämpöiseksi.

Fleshjack sarja on taasen men to men diggareille ja saatte kokea tiukat perät ja ahnaat huulet ilman riskiä ja kiimaiset kokeilut ja kovat panot jäävät vain ja ainoastaan teidän tietoonne.

Onko kukaan liian nuori imemään tai ottamaan poskeen?
Senhän te päätätte ihan itse. Ottakaa härkää sarvista ja valitkaa itselle oma uusi kaveri.

Tuotteet 1-16 / 71

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 71

Sivu
per sivu
Set Descending Direction