Miesten seksinuket

SEKSINUKKEJA tai REAL DOLL nukkeja valmistetaan kahdella periaatteella: Puhallettavat nuket ja Nukkemaiset REAL DOLL nuket eli ne joiden vartalo ja pää ovat aidon tuontuista materiaalia. Puhallettavat nuket ovat kehittyneet suurin harppauksin viime vuosina ja viimeisimpänä uutuutena siinä tuoteryhmässä ovat aidon näköiset nuket ja kasvoiltaan realistisin näköiset nuket.
Miesnuket ovat olleet viimeinen suurempi trendi ja pidempään on ollut myös saatavilla transsunuket. Kukapa ei olisi haaveillut joskus vaikka filmitähtien kanssa seksimisestä tai kauniin transsun kaatamisesta rakkauden petiin?

Aidot REAL DOLL nuket maksavat tuhansia euroja. Niitä lähimpänä olevat täytetyt nuket taasen ovat noin 300 euron hintaluokassa. Eniten kuitenkin myydään edullisimman hintaluokan nukkeja joita voi hankkia hetken tarpeeseen tai erilaisia pidempiaikaiseen käyttöön. Nukkejen kanssa käytetään säästelemättä vesipohjaisia liukuvoiteita ja osa suosittelee käyttämään myös kondomia, koska silloin puhdistaminen ja uudestaan käyttäminen on mukavempaa.
Edullisten nukkejen hitit ovat teininuket ja Big Tits nuket eli suurilla rinnoilla varustetut nuket.

Miksi näin on? Ostot kuvastaa meidän halujamme, todellisia halujamme, joita emme saa aina toteuttaa muuten, kuten vaihto nuorempaan tai seksiä isorintaisen kaunottaren kanssa. Suosittua on myös ostaa nukeille alusvaatteita ja seksikkäät korkokengät ja toteuttaa myös näitä herkullisia fantasioita.

Tuotteet 1-16 / 93

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 93

Sivu
per sivu
Set Descending Direction