Tekopillut ja masturbaattorit

Tekopillu - Tekovaginat ja moottoroidut tiukat tekopillut - Tekopillu lahjaksi?

Miten valitsen itselleni parhaiten sopivan tekopillun tai masturbaattorin virallisemmin sanottuna?
Seksitorilla on erittäin laaja valikoima teinivaginoita, tekopilluja, aidon vaginan mukaan jäljennettyjä tekopilluja. Niistä suosituin sarja on Fleshlight keinovaginat. Fleshlight masturbaattoreissa on edustettuna suuri osa kaikkein seksikkäimistä seksitähdistä. Useimpien miesten mieleen on tiukat ainon tuntuiset tiukat tekopillut, jotka jäljittelevät nuorien teinityttöjen tiukkoja vaginoita ja anuksia.
Seksitorilla on myös tekosuut joilla voitte nauttia suuseksistä aina kun haluatte ja niin kaun kuin haluatte.
Uusimmat tekopillut on muotoiltu sisältään siten, että niiden ominaisuutena on lisäksi aidon sisäpinnan lisäksi kova imun tunne.. niin kova ettei sitä aidossa panossakaan tule vastaan.
Parhaimman nautinnon saatte kun käytetätte masturbaattoreiden kanssa esimerkiksi Hot Lips merkkistä vesipohjaista anaaliliukuvoidetta.
Keinovaginoiden, tekopillujen ja anusten kanssa pätee liukuvoiteiden kanssa kirjoittamaton sääntö: Enemmän takaa paremman nautinnon.

Miten käytän masturbaattoreita ja tekopilluja sekä anuksia?
Kun otatte tuotteen pakkauksesta, niin huuhdelkaa masturbaattorin tunnelit ennen ensimmäistä käyttökertaa lämpimällä vedellä. Laittakaa sen jälkeen tunneleihin runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta. Nauttikaa niin pitkään kuin haluatte. Peskää tunneli/t lämpimällä saippuavedellä. Tupsuttakaa hoitotalkkia tarvittaessa tunneleiden sisään ja tuotteen päälle.
Säilyttäkää kuivassa ja viileässä paikassa poissa auringonvalosta. Muistakaa, että kaikki seksilelut on hyvä säilyttää toisistaan erillään ettei materiaalit pääse reagoimaan toinen toisensa kanssa.

Tuotteet 1-16 / 241

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 241

Sivu
per sivu
Set Descending Direction