Seksirobotit, Seksikoneet ja Panokoneet

Mikä on seksikone, panokone tai seksirobotti?

Seksi- tai panokoneet ovat yleensä suurempia kuin tavalliset aikuisten lelut. Ne voivat jäljitellä sukupuoliyhteyttä edestakaisella liikkeellä, värähdellä tai viedä teidät orgasmiin stimuloimalla erilaisia ​​kehon osia. Suurimmassa osassa panokoneita on vaihdettavat liitteet tai liitososa, johon voit lisätä erilaisia ​​seksileluja. Tästä syystä ne toimivat sekä miehille että naisille, koska voit kiinnittää monentyyppisiä leluja. Jotkut on suunniteltu erityisesti ratsastusta varten, joita kutsutaan "satula" panokoneiksi.
Toiset tarjoavat sekä värinän että työntövoiman eri asentoihin. Näitä voidaan jo kutsua seksiroboteiksi. Vaikka kaikki seksilelut, joissa on elektroniikkaa, ovat teknisesti koneita, seksikoneet eroavat niistä ​​tarjoamansa lisävoiman ja liikkeen takia. Kun käytät värähtelyä, sinä olet työntövoima, panokoneessa, kone voi tehdä tämän työn puolestasi. Tämä tarkoittaa, ettet väsy niin nopeasti ja kokemus tuntuu aidommalta panolta.

Osa seksiroboteiksi luokitelluista seksileluista on erilaisia seksinukkeja ja masturbaattoreita, jotka puhuvat ja ääntelevät panon aikana.

Seksikoneet ovat sopivia sekä yksin että pariskunnille, jotka haluavat laajentaa näkemyksiään seksuaalisuudestaan muunmuassa roolileikkien merkeissä.

Tarjoamme laajan valikoiman seksikoneita, tilaa nettikaupastamme tai tule ostamaan paikan päällä.

Valikoimma kattaa seuraavat tuotteet aikuisille: Panokone, seksikone, seksirobotti, seksinukke, puhuva vibraattori.

Tuotteet 1-16 / 48

Sivu
per sivu
Set Descending Direction

Tuotteet 1-16 / 48

Sivu
per sivu
Set Descending Direction