Anaalidildot

Anaalidildoja on saatavilla niin paljon eri kokoisina ja eri mallisina, mutta tarvitaanko näitä vaihtoehtoja todella näin paljon ja jos tarvitaan niin miksi ihmeessä?

Kyllä kaikille seksileluille ja anaaliseksileluille on oma ostajakuntansa ja toki osaa myydään todella vähän ja osa osottautuu lopuksi tuotteeksi joka poistetaan valikoimista.
 
1. Kierteelliset anaalidildot. Näiden ideana on se, että ne on helppo asettaa sisään koska pää on suippo ja lisäksi kierre helpoittaa sisään menoa.

2. Suuret anaalidildot. Yleensä kaikki aloittaa pienistä anaalidildoista joko oman rakkaan kanssa tai sitten itsekseen nautiskellen ja kuten muissakin asioissa useimmilla nälkä kasvaa syödessä ja liikutaan kohti suurempia ja suurempia anaalidildoja. 

3. Megasuuret anaalidildot. Nämä ovat niitä joiden sisään laitossa käytetään joko parhainta anaaliliukluvoidetta tai sitten tarkoitusta varten olevaa "nyrkkiseksivoidetta". Megasuuria anaalidildoja käytetään siksi, koska halutaan "alistua" suuren kalun edessä ja tuntea kipuakin tunkeutumisen aikana ja lopuksi se, että perse on todellakin täynnä.

4. Sileäpintaiset normaalin kokoiset anaalidildot. Jos teidän tulee valita jokin anaalidildo josta pääsisi tekeämään siirtymän aitoon anaaliseksiin jo saman seksileikin aikana, niin valinta on tämä. Esileikin aikana tulee käyttää todella runsaasti vesipohjaista anaaliliukuvoidetta ja voidella ja "venyttää" pepun sulkijalihasta dildon avulla varovaisesti ja kokeilla luvan kanssa siirtymää oman peniksen käyttöön.

5. Tuplapanodildot ovat nimensä mukaisesti oman peniksen varteen kiinnitteviä lisädildoja tai valmiita tupladildoja. Samat säännöt täälläkin, mitä uudempi anaalikokemus, sitä enemmän tulee käyttää hyvälaatuista anaaliliukuvoidetta, koska tässä leikissä sellaista kuin "liikaa" ei ole. 

Tuotteet 1-16 / 37

Set Descending Direction
Sivu
per sivu