Anaaliketjut ja anaalikuulat

Yleisiä vinkkejä anaaliketjujen ja -kuulien käyttöön. 
Anaaliketjut ja -kuulat ovat seksileluja, joita käytetään anaalialueen stimulointiin. Ne koostuvat useista palloista tai helmillä, jotka on liitetty yhteen ketjulla tai langalla.
 
Jos harkitset anaaliketjujen tai -kuulien käyttöä, on tärkeää käyttää runsaasti liukuvoidetta. Anaalialue ei tuota luonnollista kosteutta, kuten emätin, joten tarvitset liukuvoidetta sujuvaan ja miellyttävään kokemukseen.
 
Suosittelen käyttämään silikonipohjaista liukuvoidetta, sillä se on pitkäkestoinen ja kestää vettä paremmin kuin vesipohjaiset voiteet. Valitse myös laadukas liukuvoide, joka on turvallinen ja hellävarainen iholle ja limakalvoille.
 
Muista myös puhdistaa anaaliketjut ja -kuulat huolellisesti ennen ja jälkeen käytön. Käytä mietoa saippuaa ja lämmintä vettä tai erityistä puhdistusainetta, joka on suunniteltu seksilelujen puhdistukseen.
 
Lopuksi, kun käytät anaaliketjuja tai -kuulia, muista mennä hitaasti ja nauttia prosessista. Älä koskaan pakota mitään sisään, mikäli se tuntuu kivuliaalta tai epämukavalta. Aseta oma raja ja kunnioita sitä.

Tuotteet 1-16 / 25

Set Descending Direction
Sivu
per sivu