Vaginakuulat ja Harjoituspallot

Vaginakuulat ja harjoituspallot ovat suosittuja seksileluja naisten keskuudessa, joita käytetään vahvistamaan lantionpohjan lihaksia ja parantamaan seksuaalista nautintoa. Vaginakuulat ovat pieniä, painotettuja palloja, jotka asetetaan emättimeen ja jotka auttavat vahvistamaan lantionpohjan lihaksia. Harjoituspallot puolestaan ovat hieman suurempia ja pehmeämpiä palloja, joita käytetään samalla tavalla kuin vaginakuulia.

Vaginakuulat ja harjoituspallot ovat erittäin hyödyllisiä naisten terveydelle, sillä vahva lantionpohjan lihakset voivat auttaa ehkäisemään virtsankarkailua, parantaa seksuaalista nautintoa ja auttaa synnytyksen jälkeisessä toipumisessa. Niitä voi käyttää myös esimerkiksi ennen seksiä, jotta nautinto olisi entistä parempi.
 
On olemassa monia erilaisia vaginakuulia ja harjoituspalloja, jotka vaihtelevat painon, koon ja materiaalin suhteen. Joissakin malleissa on myös värinätoiminto, joka lisää seksuaalista nautintoa harjoittelun aikana.

Jos olet kiinnostunut vaginakuulien ja harjoituspallojen käytöstä, muista aloittaa kevyemmillä painoilla ja edetä vähitellen raskaampiin. On myös tärkeää puhdistaa ne huolellisesti käytön jälkeen ja säilyttää ne puhtaassa paikassa.

Tuotteet 1-16 / 44

Set Descending Direction
Sivu
per sivu