Rabbit vibraattorit

Mitä ovat Vibraattorit klitorisstimulaattorilla ja miksi ne ovat parempia kuin tavalliset vibraattorit ? Millaisia käyttötapoja niillä on?
 
 "Kanin korvilla" varustetut vibraattorit ovat yleisesti tunnettuja nimellä "kaksitoimiset vibraattorit" tai "rabbit-vibraattorit". Ne ovat suunniteltu stimuloimaan sekä emättimen sisäistä aluetta että klitorista yhtäaikaisesti.
 
Klitorisstimulaattorilla varustetut vibraattorit ovat usein parempia kuin tavalliset vibraattorit, koska ne tarjoavat sekä klitoriksen että emättimen stimulaation yhtä aikaa. Tämä voi johtaa voimakkaampiin orgasmeihin, koska klitoriksen stimulointi on usein tärkeää monille naisille orgasmien saavuttamiseksi. Lisäksi, kun molemmat alueet stimuloidaan samanaikaisesti, voi tuntua kuin koko lantion alue olisi täynnä mielihyvää.
 
Kaksitoimisia vibraattoreita voi käyttää monella eri tavalla. Niitä voidaan käyttää yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Niitä voidaan käyttää esileikin aikana, klitoriksen stimulointiin tai penetraation aikana. Niitä voidaan käyttää myös anaaliseksiin, jos niissä on riittävästi turvallisia ominaisuuksia anaalikäyttöön. Lopulta käyttötapa riippuu yksilöllisistä mieltymyksistä ja siitä, mikä tuntuu parhaiten.

Tuotteet 1-16 / 54

Set Descending Direction
Sivu
per sivu