Klassiset vibraattorit

Mihin perustuu se, että pariskunnat ja singlet hankkivat kuitenkin suhteessa eniten klassisia aidon näköisiä dildoja vaikka markkinoilla on vaikka minkälaista kaunista disainia?
 
Vaikka seksivälineiden markkinoilla on monenlaista erikoisempaa ja kauniimpaa designia, klassiset aidon näköiset dildot ovat edelleen suosittuja monista syistä.
 
Ensinnäkin, aidon näköiset dildot voivat auttaa käyttäjää fantasioimaan ja luomaan mielikuvia, jotka voivat lisätä nautintoa. Toiseksi, ne voivat olla helpommin hyväksyttäviä käytettäväksi, jos toinen osapuoli ei ole kovin kokenut seksivälineiden käytössä. Kolmanneksi, aidon näköiset dildot voivat tarjota realistisemman tunteen kuin muut erikoisemmat muodot tai materiaalit. Lisäksi, joskus käyttäjät saattavat valita aidon näköisen dildon, koska se voi olla osa heidän roolileikkejään tai fantasioitaan.
 
On tärkeää huomata, että jokaisella on omat mieltymyksensä, ja erilaiset käyttäjät valitsevat seksivälineensä eri syistä. Vaikka erikoisemmat designit voivat houkutella joitain käyttäjiä, toiset saattavat edelleen haluta klassisen ja aidon näköisen dildon.

Tuotteet 1-16 / 110

Set Descending Direction
Sivu
per sivu