Klitoriskiihottimet

LELO ja Satisfyer ovat kaksi suosittua seksilelumerkkiä, jotka ovat erikoistuneet klitoriskiihottimiin. Näiden merkkien klitoriskiihottimet ovat saavuttaneet suurta suosiota ympäri maailmaa ja niitä pidetään yleisesti erinomaisina tapoina lisätä seksuaalista nautintoa.

LELO-klitoriskiihottimet tunnetaan erinomaisesta laadustaan ja innovatiivisesta suunnittelustaan. Merkin suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat SONA, SONA Cruise ja SILA. SONA-kiihottimet hyödyntävät LELO:n patentoitua tekniikkaa, joka stimuloi klitorista ilman suoraa kosketusta. SILA-kiihottimessa on pyöreä muoto ja se tarjoaa erilaisia ​​stimulaatio-ohjelmia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan tavan nauttia seksistä.
 
Satisfyer-klitoriskiihottimet ovat myös saavuttaneet suurta suosiota seksilelujen markkinoilla. Merkki on erikoistunut paineaalto- ja imutekniikkaan, joka stimuloi klitorista ilman suoraa kosketusta. Suosituimpiin tuotteisiin kuuluvat Satisfyer Pro 2, Satisfyer Pro Penguin ja Satisfyer Pro G-Spot Rabbit.
 
Molemmat merkit tarjoavat laajan valikoiman klitoriskiihottimia erilaisilla ominaisuuksilla ja hintaluokilla. Olipa etsimäsi sitten kiihotinta, joka tarjoaa erilaisia stimulaatioita tai joka on helppo käyttää, niin LELO ja Satisfyer tarjoavat useita vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan tuotteen.
 
Kun valitset LELO- tai Satisfyer-klitoriskiihotinta, on tärkeää ottaa huomioon muutamia asioita. Tuotteen materiaali, muoto, koko ja hinta ovat kaikki tekijöitä, jotka on otettava huomioon. On myös tärkeää muistaa käyttää riittävästi liukuvoidetta ja lukea käyttöohjeet huolellisesti ennen tuotteen käyttöä.

Oikein valittuna LELO- tai Satisfyer-klitoriskiihotin voi auttaa sinua nauttimaan seksistä entistä enemmän ja tarjota sinulle uusia tapoja kokea seksuaalista nautintoa.

Tuotteet 1-16 / 112

Set Descending Direction
 1. ORGASMIKONE VIBRAATTORI, Seksilelut ja seksivälineet , Vibraattorit ja hieromasauvat, Seksikauppa, Uudet tuotteet, Naisten seksilelut ja seksivälineet, Helmisauvat ja muut Vibraattorit, Seksilelut lahjaksi Naisille
  -20%
  VARASTOSSA
  Hotlips - Sex toys
  ORGASMIKONE VIBRAATTORI
  Tarjoushinta 79,95 € Normaalihinta 99,90 €
Sivu
per sivu