Kolmihaaraiset erikoisvibraattorit

Miten pariskunnat voisivat löytää enemmän suhteestaan kolmihaaraisen erikoisvibraattorin avulla, jossa on anaalivibraattori, perinteinen vibraattori ja klitoriksen stimulaattori yhdessä?
 
Kolmihaarainen erikoisvibraattori, joka sisältää anaalivibraattorin, perinteisen vibraattorin ja klitoriksen stimulaattorin, voi tarjota monipuolisen kokemuksen pariskunnille. Tässä on muutamia tapoja, joilla pariskunnat voivat löytää enemmän suhteestaan käyttämällä tätä vibraattoria:
 
Kommunikoi: Vibraattorin käyttö aloitetaan parhaiten keskustelemalla kumppanin kanssa ja löytämällä yhteinen sävel siitä, mitä kumpikin haluaa kokeilla ja mikä tuntuu hyvältä.
 
Aloita rauhallisesti: Ennen kuin käytät kaikkia vibraattorin ominaisuuksia, aloita käyttö rauhallisesti, jotta molemmat voivat tottua uusiin tuntemuksiin.
 
Käytä liukuvoidetta: Liukuvoide voi auttaa parantamaan vibraattorin käyttökokemusta. Erityisesti anaalivibraattorin kanssa käytettäessä tulee käyttää runsaasti liukuvoidetta.
 
Kokeile eri yhdistelmiä: Kokeile eri yhdistelmiä ja asetuksia vibraattorin eri osien kanssa, kuten klitoriksen stimulaattorin, anaalivibraattorin ja perinteisen vibraattorin kanssa.
 
Huomioi kumppanin tuntemukset: Pidä aina mielessä, että kumppanin tuntemukset ovat tärkeitä, joten pysähdy tai hidasta tahtia, jos kumppani tarvitsee tauon tai jos jokin aiheuttaa kipua.
 
Tutki uusia tapoja käyttää vibraattoria: Voit kokeilla erilaisia paikkoja ja asentoja käyttääksesi vibraattoria yhdessä. Esimerkiksi vibraattorin käyttö yhdynnän aikana voi olla miellyttävää.
 
Puhu jälkikäteen: Jälkikäteen on hyvä keskustella siitä, mitä tuntui hyvältä ja mikä ei toiminut. Tämä auttaa paria löytämään uusia tapoja käyttää vibraattoria ja parantamaan seksuaalista kokemusta.
 
Kaiken kaikkiaan kolmihaarainen erikoisvibraattori voi tarjota pariskunnille monipuolisen ja jännittävän seksuaalisen kokemuksen. On tärkeää olla avoin ja kommunikoida kumppanin kanssa kokeillessa uusia asioita ja aina huomioida kumppanin tuntemukset.

13 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu