Sormivibraattorit

Miten pariskunnat voisivat löytää enemmän suhteestaan sormivibraattorin avulla?
 
Sormivibraattori on pienikokoinen ja helppokäyttöinen seksiväline, joka voi auttaa pariskuntia löytämään uusia tapoja nauttia yhdessä. Tässä joitakin vinkkejä:
 
1. Klitoriksen stimulointi: Sormivibraattori sopii hyvin klitoriksen stimulointiin. Kokeilkaa erilaisia värinävoimakkuuksia ja -malleja, jotta löydätte juuri teille sopivan tavan.
 
2. Esileikki: Sormivibraattori sopii hyvin esileikkiin. Voitte esimerkiksi käyttää sitä hieroen toisianne kevyesti eri puolilta kehoa, kuten kaulasta tai nänneistä.
 
3. Yhdynnän aikainen stimulointi: Sormivibraattori sopii hyvin myös yhdynnän aikaiseen stimulointiin. Voitte esimerkiksi käyttää sitä klitoriksen stimuloimiseen samalla kun harrastatte seksiä.
 
4. Anaalialueen stimulointi: Sormivibraattoria voidaan käyttää myös anaalialueen stimulointiin. Tärkeää on kuitenkin käyttää riittävästi liukuvoidetta ja olla varovainen, jotta ei aiheuta kipua tai vahinkoa.
 
5. Kokeilkaa yhdessä: Kokeilkaa erilaisia tapoja käyttää sormivibraattoria yhdessä ja löytäkää juuri teille sopiva tapa nauttia siitä yhdessä.
 
6. Kommunikointi: Kommunikointi on avainasemassa, kun kokeillaan uusia asioita sängyssä. Muistakaa puhua avoimesti ja rehellisesti toisillenne siitä, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei.

16 tuotetta

Set Descending Direction
per sivu