SENSATION LAVENDER HIERONTAÖLJY

SKU
271206

Shunga Sensation Lavender Hierontaöljy: Rauhoittava Orgaaninen Hierontakokemus

Shunga Sensation Lavender hierontaöljy tarjoaa ainutlaatuisen ja rauhoittavan hierontakokemuksen, joka on valmistettu 100% sertifioiduista orgaanisista ainesosista. Tämä 240 ml pakkaus sisältää E-vitamiinia, joka ravitsee ihoa syvältä ja suojaa sitä ympäristön haitoilta. Sen kevyt koostumus imeytyy ihoon täydellisesti jättämättä rasvaisia jäämiä, ja sen huolellisesti valitut ainesosat eivät tuki ihohuokosia. Shunga Sensation Lavender on suunniteltu erityisesti tarjoamaan täydellisen vartalohieronnan kokemuksen, jossa yhdistyvät syvä rentoutuminen ja aistillinen nautinto.

Ominaisuudet ja Edut:

  • 100% Orgaaniset Ainesosat: Turvallinen ja puhdas koostumus, joka on valmistettu vain parhaista orgaanisista ainesosista.
  • E-vitamiinirikas: Ihon hyvinvointia edistävä vitamiini, joka auttaa ylläpitämään ihon kosteutta ja kimmoisuutta.
  • Ei Rasvaisia Jäämiä: Iho jää pehmeäksi ja sileäksi hieronnan jälkeen, ilman tahmeaa tunnetta.
  • Ei Tuki Ihohuokosia: Mahdollistaa ihon hengittämisen ja edistää sen luonnollista hyvinvointia.
  • Laventelin Tuoksu: Tarjoaa rauhoittavan ja rentouttavan hierontakokemuksen, joka auttaa vapauttamaan mielen ja kehon jännitteitä.
  • Vain Ulkoiseen Käyttöön: Erityisesti suunniteltu hierontaan, ei suositella käytettäväksi liukuvoiteena.

Shunga Sensation Lavender hierontaöljy on ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat luonnollisuutta ja haluavat nauttia rentouttavasta ja elvyttävästä hieronnasta. Laventelin eteeriset öljyt ja hienostunut tuoksu tekevät tästä öljystä täydellisen välineen stressin lievittämiseen ja mielen rauhoittamiseen. Käytä tätä öljyä osana omaa hyvinvointirutiiniasi tai jaa se kumppanisi kanssa, ja koe, kuinka se syventää yhteyttänne tarjoten samalla syvää rentoutumista ja aistillista nautintoa.

Tarjoushinta 19,71 € Normaalihinta 21,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandShunga
MakuLavender
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SENSATION LAVENDER HIERONTAÖLJY
More from Shunga