SISÄKÖN KAUNIS TYÖASU

SKU
2470292

Cotelli Collection Palvelija-setti

Aina valmiina palvelemaan! Tämä kattava setti tarjoaa kaiken tarvitsemasi intiimeihin hetkiin: lyhyt yläosa, liukuvat sukkanauhat, sukat, essun, pääpannan ja kaulakorun.

Lisää kiiltävät mustat korkokengät täydentämään asua.

Yläosa ja kaulakoru: 98% puuvillaa, 2% elastaania Essu ja pääpanta: 90% polyesteriä, 10% elastaania Sukat: 100% polyamidia. Musta/valkoinen.

Kohota intiimit hetkesi Cotelli Collection Palvelija-setin avulla, joka on suunniteltu täyttämään halusi ja fantasiasi. Tämä kattava setti sisältää lyhyen yläosan, liukuvat sukkanauhat, sukat, essun, pääpannan ja kaulakorun, tarjoten kaiken tarvittavan unohtumattoman kokemuksen saavuttamiseksi. Laadukkaista materiaaleista valmistettu setti takaa sekä mukavuuden että tyylin. Lisää pari kiiltäviä mustia korkokenkiä korostamaan kokonaisuutta ja luomaan todella lumoavan kokonaisuuden. Saatavilla mustana ja valkoisena mieltymystesi mukaan. Hemmottele itseäsi loputtomilla fantasioilla Cotelli Collection Palvelija-setin kanssa.

Ideoita setin käyttämiseen tai hyödyntämiseen:

  1. Roolileikit: Käytä palvelija-settiä jännittäviin roolileikkiskenaarioihin lisätäksesi uutuutta ja jännitystä intiimeihin hetkiin.
  2. Teemajuhlat: Pukeudu settiin teemajuhliin tai teemallisiin tapahtumiin ainutlaatuisena ja silmiinpistävänä asuna, joka varmasti vaikuttaa.
  3. Valokuvaukset: Luo sensuelleja ja kiihottavia kuvia palvelija-setin avulla yksityiseen valokuvaussessioon tai osana portfolioasi.
  4. Kumppanin yllättäminen: Yllätä kumppanisi pukeutumalla palvelija-settiin erityisenä koti-iltana, lisäten viehätystä ja salaperäisyyttä suhteeseenne.

Cotelli Collection Palvelijattaren-setillä voit hemmotella itseäsi fantasioilla ja parantaa intiimejä kokemuksiasi tyylillä ja hienostuneisuudella.

49,90 €
Varastossa

Aina palveluksessasi!

Täydellinen asu seksikkääseen palveluusi: lyhyt toppi, olkaimet, sukat, esiliina, hiusnauha ja kaulakoru kauluksella.

Toppi ja kaulakoru: 98 % puuvillaa, 2 % elastaania, esiliina ja hiusnauha: 90 % polyesteriä, 10 % elastaania, sukat: 100 % polyamidia.

Musta valkoinen.

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SISÄKÖN KAUNIS TYÖASU
More from Cottelli Collection