SEXY VIBE! HIGH VOLTAGE - STIMULOIVA ORGASMIGEELI

SKU
06252560000

Orgie Sexy Vibe! High Voltage -Stimuloiva Orgasmigeeli

Orgie Sexy Vibe! High Voltage orgasmigeeli vie seksuaalisen kokemuksen uusiin korkeuksiin sekä naisille että miehille. Tämän erittäin tehokkaan stimuloivan geelin avulla voit kokea ainutlaatuisen tuntemuksen, joka muistuttaa vibraattorin tuottamaa värinää – kaikki ilman mekaanisia laitteita. Se lisää herkkyyttä ja intensiivistä kutittelun tunnetta, mikä voi parantaa orgasmin saavuttamista ja tehdä seksuaalisesta kokemuksesta entistä nautinnollisemman.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Erinomainen Teho: High Voltage geeli tarjoaa voimakkaan stimulaation, joka lisää orgasmiherkkyyttä sekä naisilla että miehillä.
  • Vibraattorin Kaltaiset Tuntemukset: Luo ainutlaatuisen kutittelevan ja värisevän tunteen, joka syventää seksuaalista nautintoa.
  • Korkealaatuiset Ainesosat: Valmistettu vain puhtaimmista ja laadukkaimmista ainesosista, tarjoten turvallisen ja miellyttävän kokemuksen.
  • Kondomien Kanssa Yhteensopiva: Geelin koostumus on suunniteltu toimimaan yhteen kondomien kanssa, lisäten käytön monipuolisuutta.
  • Ulkoiseen Käyttöön: Suunniteltu käytettäväksi ulkoisesti, mikä tekee siitä turvallisen valinnan seksuaalisen nautinnon lisäämiseen.
  • Valmistettu Portugalissa: Eurooppalaisen valmistuksen laatu ja huippuosaaminen takaavat tuotteen erinomaisuuden.
  • Pakkauskoko: Kätevä 15 ml pakkaus on helppo ottaa mukaan ja käyttää.

Orgie Sexy Vibe! High Voltage orgasmigeeli on ihanteellinen valinta pariskunnille tai yksilöille, jotka haluavat tutkia uusia tapoja nauttia ja kokea seksuaalista nautintoa. Sen ainutlaatuinen koostumus tarjoaa uudenlaisia tuntemuksia, jotka voivat rikastuttaa seksuaalista kokemustasi ja tuoda lisää iloa intiimeihin hetkiin.

Kokeile Orgie Sexy Vibe! High Voltage geeliä ja anna sen tuoda lisävärinää seksielämääsi. Tämä stimuloiva geeli ei ainoastaan tehosta nautintoa, vaan myös luo mahdollisuuden kokea syvempiä ja intensiivisempiä orgasmeja.

22,90 €
Ei varastossa
High Voltage on erittäin tehokas stimuloiva orgasmigeeli, joka sopii käytettäväksi naisille, sekä miehille. Stimulaation tunne tuntuu kevyen kutittelevalta, aivan kuin vibraattorin tuottamalta värinältä. Geeli parantaa naisen orgasmiherkkyyttä ja stimulaatio tuntuu myös miehellä. Sisältää vain puhtaimpia ja korkealaatuisimpia ainesosia ja sopii käytettäväksi kondomien kanssa.
 
Orgasmigeeli sopii vain ulkoiseen käyttöön. 
 
Valmistettu Portugalissa. 
 
Pakkaus: 15 ml.
Lisätietoja
BrandOrgie
Weight NETTO0.000000
Kapasiteetti15
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SEXY VIBE! HIGH VOLTAGE - STIMULOIVA ORGASMIGEELI
More from Orgie