SEXY VIBE! VIBRAATIOGEELI NAISILLE

SKU
06249690000

Orgie Sexy Vibe! Vibraatiogeeli Naisille: Stimuloiva Kasviuutekokemus Amazonista

Orgie Sexy Vibe! on ainutlaatuinen vibraatiogeeli naisille, joka tarjoaa stimuloivan kokemuksen yhdistämällä Amazonin alueen kasviuutteita ja mansikan makua. Tämä 15 ml geeli tuo lämmittävän tunteen ja mansikan makuista nautintoa intiimeihin hetkiin, olipa kyseessä sitten yhdessä jaettava ilo tai oma hetkesi nautiskeluun. Sen pistelylämmittävä vaikutus stimuloi ja kiihottaa, tarjoten uudenlaisia tuntemuksia ja kuumia hetkiä intiimillä alueella.

Ominaisuudet ja Käyttö:

  • Stimuloiva Kasviuutteiden Yhdistelmä: Geeli sisältää Amazonin alueen kasviuutteita, jotka on valittu niiden ainutlaatuisten ominaisuuksien vuoksi, tarjoten syvän ja lämmittävän stimulaation.
  • Lämmittävä Vaikutus: Tuote luo lämmittävän tunteen, joka stimuloi intiimialueita, lisäten nautintoa ja intensiteettiä.
  • Mansikan Maku: Mansikan maku lisää geelin houkuttelevuutta, tehdessä kokemuksesta vieläkin miellyttävämmän ja herkullisen.
  • Monikäyttöisyys: Täydellinen sekä yhdessä jaettaviin hetkiin että omiin nautinnollisiin hetkiin, tarjoten monipuolisia käyttömahdollisuuksia.

Sisältö: Geelin koostumus on suunniteltu tukemaan ja parantamaan seksuaalista kokemusta, sisältäen ainesosia kuten vettä, glyseriiniä, polysorbaatti 80, ja aloe Barbadensis -mehua, jotka tunnetaan niiden hoitavista ominaisuuksista. Lisäksi Acmella Oleracea -uutte ja mentoli tuovat stimuloivan ja viilentävän efektin, tehostaen geelin vaikutusta.

Orgie Sexy Vibe! vibraatiogeeli on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön ja tarjoaa turvallisen ja nautinnollisen tavan tutkia seksuaalisuutta uusista näkökulmista. Kokeile ja koe, kuinka tämä geeli voi tuoda lisää nautintoa ja jännitystä intiimeihin hetkiin.

20,95 €
Varastossa

An exciting liquid vibrator with a warming effect and strawberry flavor.
Vibration level: 8 out of 10 (Average).
Contains Jambu extract, which causes a pleasant sensation of pulsation and vibration of the skin in intimate areas, increasing their sensitivity.
Unisex. Suitable for men and women with all types of sensitivity.
Compatible with condoms.
Volume: 15 ml.

Lisätietoja
BrandOrgie
Weight NETTO0.000000
Kapasiteetti15
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SEXY VIBE! VIBRAATIOGEELI NAISILLE
More from Orgie